E2h

Hoe om depressie te hulp te vinden voor uw tiener

Koppelen tiener gierende hormonen met een ongezonde omgeving en mentaliteit kon leiden vaak tot depressie. Het is cruciaal om te kunnen het type of de ernst van de depressie te identificeren uw tiener kan gaan door te kunnen op passende wijze aan te pakken dit probleem. Depressie bij tieners is heel gebruikelijk, en dat is de reden waarom het spotten van ernstige symptomen die nodig zou kunnen hebben uw speciale aandacht van cruciaal belang is. Deze tekenen zullen dicteren wat bepaald soort van interventie moet u uw kind helpen overtreffen deze downtime. Hier is een handleiding over hoe om depressie te hulp te vinden voor uw tiener:

1. Identificeren. Zoals de wetenschap dicteert, zijn er eigenlijk geen definitieve stadia van depressie die de zwakheid en de ernst van deze mentale toestand zou aangeven. Hoewel in het algemeen, depressie begint te worden als een aandoening als het interfereert met de normale functie van een persoon. Tieners gezegd dat gevoelig doorlopen tiener depressie gezien hun grote biologische en hormonale veranderingen. Het is dan ook van vitaal belang voor u om te onderscheiden of uw kind een depressie is de vluchtige aard of iets zwaarder en ernstiger. Hier zijn maar een aantal vormen van depressie met de bijbehorende symptomen zoals aangegeven volgens wetenschappelijke studies:

Hoe om depressie te hulp te vinden voor uw tiener. Ernstige depressie.
Hoe om depressie te hulp te vinden voor uw tiener. Ernstige depressie.

  • Ernstige depressie. Deze wordt gekenmerkt door ernstige gebrek aan interesse in alles wat voorheen gewaardeerd en genoten en een eindeloze gevoelens van verdriet.
  • Bipolaire stoornis. Dit wordt ook wel bipolaire manisch depressieve stoornis of manische depressie. Een persoon die lijden aan deze heeft extreme stemmingswisselingen die afwisselend "hoog" en "laag" periodes van depressie.
  • Dysthyme stoornis. Dit wordt afgebeeld als een lopend nog een milde vorm van depressie.
  • Atypische depressie. Symptomen die kenmerkend zijn voor dit type zijn belangrijke stemming veranderen wanneer er goede dingen gebeuren, te veel eten, oversleeping, en meer dan gevoeligheid voor afwijzing.
  • Seizoensgebonden affectieve stoornis. Dit is een seizoensgebonden vorm van depressie die wordt veroorzaakt door een gebrek aan zonlicht.

2. Praat. Na een blik op de aard van de depressie van uw kind zou kunnen gaan door, het eerste ding dat je zou kunnen doen om te helpen is om te praten met hem / haar. Als je niet gewend bent aan het hebben van open gesprekken, dan moet je meer moeite uit te oefenen in het uitvoeren van een niet-oordelende en liefdevolle manier van praten met hem / haar. Laat hen weten dat je er voor ze en probeer tegen te houden vraagt ​​een hoop vragen. In plaats daarvan, laat ze hun eigen gevoelens te uiten door middel van hun eigen manieren. Bewaar een niveau van comfort in uw gesprekken door als aanhoudende nog respect voor hun standpunten. Geef uw beste in het luisteren zonder te beleren of opdringerig te zijn over hun gedachten en gevoelens. Hoewel uw kind het gevoel lijkt te zijn irrationeel en dom, proberen om die door te erkennen hoe ze zich voelen en het nemen van hun emoties serieus te valideren.

3. Bezoek arts. Als je merkt dat je niet in staat om omgaan met de depressie jezelf te steunen als ouder, dan hebt u misschien zou willen professionele hulp te zoeken. Hoewel dit zou alleen werken het beste als u ook krijgen de goedkeuring van uw eigen kind. De bereidheid van uw kind aan dergelijke proces te ondergaan is een grote factor voor het te laten werken. Zo bereiken en het streven om te begrijpen wat uw kind gaat door is een zeer belangrijk aspect voor zijn / haar genezing. Weten wat informatie te delen met de specialist is essentieel voor de dokter om beter te begrijpen van de mentale, emotionele en psychologische toestand van uw kind.

Bipolaire stoornis. Dysthyme stoornis.
Bipolaire stoornis. Dysthyme stoornis.

4. Verkennen behandelingen. Behandelingen die beschikbaar zijn misschien in de vorm van periodieke een-op-een begeleiding, groep of gezinstherapie, of voor ernstige gevallen, aan de hand medicatie.

Het krijgen van een depressie hulp voor uw kind is een ding dat je moet zeker de hoogste prioriteit te geven aan.