E2h

Hoe om de symptomen van leukemie diagnose

Leukemie is een zeer ernstige medische aandoening die kan iedereen treffen. Het wordt veroorzaakt door een type kankercellen aanvallen die specifiek de witte bloedcellen. Het begint wanneer je lichaam produceert abnormale hoeveelheden witte bloedcellen die verantwoordelijk zijn voor de bestrijding van binnendringende vreemde organismen. De witte bloedcellen niet goed ontwikkeld, waardoor hun gebrek aan kracht om bacteriën te bestrijden, resulterend in een slecht immuunsysteem. Daarna zijn er zo veel witte bloedcellen die ze konden menigte het beenmerg tot er niet genoeg ruimte voor andere cellen. Leukemie kan worden ingedeeld in twee soorten, de acute en de chronische aard. Acute leukemie kan snel worden geïdentificeerd terwijl de chronische aard manifesteert zich over een periode van tijd. Onderzoek is nog aan de gang in het vinden van de genezing van deze dodelijke ziekte.

Leukemie claimt miljoenen levens per jaar. De effecten zijn verwoestende vergelijking met andere vormen van kanker. Afgezien van dat, het kan ook leiden tot andere vormen van kanker, zoals eierstokkanker, maagkanker en prostaatkanker. De infectie begint in het beenmerg waar alle cellen worden geproduceerd. Door te veel witte bloedcellen verdringing het beenmerg, het produceert minder rode bloedcellen. Dientengevolge wordt bloedcirculatie bevochtigd. De diagnose van de ziekte kan een tijdje duren vanwege de geleidelijk proces. Leukemie heeft zeer duidelijke symptomen, die een constante hoge temperatuur of koorts, infecties, overmatige blauwe plekken, chronische vermoeidheid, drastische gewichtsverlies, maagpijn, vergroting van de lymfeklieren in het bijzonder die gevonden worden in de lever of milt en algemene zwakte op te nemen. De patiënt kan ook geelzucht, misselijkheid, bleekheid en verlies van eetlust. Hij kon ervaren koude rillingen in de nacht, samen met hoest en verkoudheid.

Leukemie niet snel verergeren

Leukemie niet snel verergeren. Het kan omvatten voor een lange periode voordat het fataal. In eerste instantie zou je normaal ontslaan de symptomen, als onderdeel van een gewone ziekte. Juiste diagnose voor leukemie kan thuis worden gedaan. Er zijn diagnostische kits, die je kon gebruiken als de Home Anemie Tests, Home schildklier Functietests of de Home Borstkanker Testen.

Zodra je de resultaten van de testkits

Zodra je de resultaten van de testkits, bevestigt u dit met uw arts. Uw arts zal u eerst vragen om een ​​bloedtest te ondergaan. De test meet de hoeveelheid rode bloedcellen en in het lichaam. Hij kon voeren ook een beenmerg biopsie. Het beenmerg, die gewoonlijk afkomstig is van uw heup of borst, zullen worden genomen in acht te nemen onder een microscoop om de hoeveelheid witte bloedcellen te controleren.

Hoe om de symptomen van leukemie diagnose. Leukemie niet snel verergeren.
Hoe om de symptomen van leukemie diagnose. Leukemie niet snel verergeren.

Leukemie patiënten moeten chemotherapie en bestraling ondergaan tijdens de behandeling om remissie te garanderen. Bij chemotherapie worden de kankercellen geëlimineerd door orale medicatie of intraveneuze chemicaliën. Een beenmergdonatie kan ook worden gebruikt om de beschadigde vervangen. Dit kan zeer belastend, omdat het bot pompoenen moeten overeenkomen. Het is heel moeilijk om de juiste beenmerg donor. U kunt coördineren met een kanker stichting om te helpen bijhouden van de juiste persoon die bereid zouden zijn om zijn beenmerg te doneren.