E2h

Hoe om de symptomen van een niersteen te herkennen

Nierstenen kunnen lijken onschuldig en pijnloos op het eerste

Nierstenen kunnen lijken onschuldig en pijnloos op het eerste, maar als vanzelfsprekend kan verschrikkelijk pijnlijk, zodra zij tot de latere stadia. Nierstenen of nierstenen moeten vroegtijdig worden gedetecteerd op, zodat u zelf kunt voorkomen dat het ervaren van de pijn die wordt geleverd met de acute stadia van het hebben van nierstenen. Deze pijn wordt zelfs vergeleken met de lijdensweg van de bevalling. Als je jezelf wilt voorkomen dat het ervaren van een dergelijke pijn, luisteren naar wat je lichaam probeert te zeggen en te achterhalen of u last heeft van nierstenen. Als u wilt om de symptomen van nierstenen te herkennen, volgt u gewoon de tips hieronder.

  • Controleer voor pijn. Als u last heeft van ernstige pijn in uw lichaam verlagen regio's, zoals je onderrug en je onderbuik, zou u nierstenen heeft. Het zal meestal een pijn die komt uit het niets, het raken van je wanneer je het minst verwacht. Het kan periodiek terug komen, of kan constant blijven gedurende een lange tijd. Dit wordt veroorzaakt door de beweging van de steen tot een urine gebied. Zodra je dit soort van ernstige pijn, onmiddellijk naar een arts en zijn uw nieren te laten controleren.
  • Griepachtige symptomen moet worden gemarkeerd. Soms zijn de symptomen voor het hebben van nierstenen kan klinken als de symptomen die u ervaart wanneer u met de griep. Misschien voel je je erg moe, koortsig en gekoeld, en je zou een zeurende pijn rond je bekken gebied. Als u denkt dat een van deze symptomen opmerkt, laat uw nieren controleren. Hoewel de oorzaak zal gewoonlijk griep, is het nog best u elimineren de mogelijkheid om nierstenen eerste.
  • Een daling van de energie-niveau is een waarschuwing. Als u last extreme uitputting of een plotselinge dramatische verlies van energie, dan heb je misschien wel het hebben van nierstenen. Ernstige gevallen laten ook zien dat de patiënten niet kan lopen op alle. Als dit gebeurt, onmiddellijk naar uw arts.
  • Controleer uw urine. De eenvoudigste manier om te controleren of nierstenen is om te zien hoe de urine eruit ziet. Als uw urine donker gekleurd geel of een diep oranje, dan heeft u waarschijnlijk nierstenen. U moet ook controleren of er sprake is van bloed in de urine. Als uw urine heeft een sterke geur, kan dit ook een teken zijn van nierstenen. Plassen kan ook ongemakkelijk als u nierstenen. Je zou ook een sterke drang om vaak plassen als je niersteen problemen. Als u last krijgt van deze symptomen, dan is het best dat u uw arts bezoekt.
  • Braken en misselijkheid zijn tekenen ook. Zelfs als ze niet direct verband houden met plassen, als u regelmatig last van misselijkheid en braken, dan zijn deze zou kunnen betekenen dat je nierstenen hebt. Zodra u deze symptomen ervaart, ga dan onmiddellijk naar uw arts.


Als je denkt dat je nierstenen hebt

Hoe om de symptomen van een niersteen te herkennen. Controleer voor pijn.
Hoe om de symptomen van een niersteen te herkennen. Controleer voor pijn.

Als je denkt dat je nierstenen hebt, zelfs als ze gewoon mild, moet u het verhogen van uw inname van water. Deze zal u toelaten om het spoelen van de giftige stoffen die de nierstenen vormen. Het drinken van water kan heel goed voorkomen dat deze stenen erger wordt. Vermijd cafeïne, thee en koude dranken, want deze kunnen de symptomen verergeren. Zodra u enig ongemak voelen tijdens het plassen, ga dan onmiddellijk naar uw arts. Wacht niet tot de symptomen zijn ondraaglijk pijnlijk zijn voor je bezoek aan een arts.