E2h

Hoe om de balans oefeningen te doen

De kans is groot dat je niet je drinkglas op een tafel met wankele benen. Je benen moet ook niet doen een wiebelende daad. Balance is waarschijnlijk een van die dingen die je voor lief nemen. Dat wil zeggen, totdat je liegt in een ziekenhuisbed met een gebroken been als gevolg van een val. Balans oefeningen worden vaak over het hoofd gezien, maar kan sterk verminderen uw kans op een blessure.

Als een beginner, kan het zijn dat je benen wankel zijn wanneer het proberen om een ​​aantal van deze functies te bereiken. Veiligheid staat altijd voorop. Licht vast te houden iets stevig, zoals een muur of tafel, totdat je je comfortabel voelt met deze oefeningen. Zelfs als je verder en meer comfortabel, altijd doen deze oefeningen de buurt van een muur of een stevige object. Een wankele moment kan iedereen overkomen, zelfs geavanceerde goeroes. Omdat bereid is altijd beter dan gewond raken. Dus, bent u er klaar voor? Het is 'empowerment tijd!

Hoe om de balans oefeningen te doen. Gewicht te verplaatsen.
Hoe om de balans oefeningen te doen. Gewicht te verplaatsen.

  1. Gewicht te verplaatsen Deze voorbereidende oefening laat je gemak in je evenwicht trainen. Begin door op te staan ​​met je benen op schouderbreedte uit elkaar. Elk been moet dragen een gelijk deel van uw gewicht. (Met andere woorden, moet je niet het gevoel wankel.) Langzaam je gewicht te verplaatsen naar een kant, het opheffen van de hiel van je andere voet. Ga zo ver als comfortabel is, onder controle te houden is wat je zoekt. Keer terug naar een neutrale positie. Doe een gewicht verschuiving aan de andere kant van je lichaam en dan terug naar de uitgangspositie. Herhaal deze oefening, en deze keer jezelf uit te dagen door het optillen van uw voet helemaal van de vloer.
  2. SINGLE LEG LIFT Er zijn een paar varianten van deze oefening. Alle zijn aanvaardbaar en moet worden opgenomen in uw training. Begin door op te staan ​​met je benen op schouderbreedte uit elkaar. Zoals de naam al impliceert, gaat u voorzichtig omhoog een been. U kunt ervoor kiezen om een ​​voorwaartse lift doen door het brengen van een rechte pijp in het bijzijn van je lichaam. Een kant lift kan ook worden gebruikt. Een andere variatie is om je been op te tillen en buigen terug.
  3. DE step-down Ga op een stevige stap of een soortgelijk voorwerp ten minste vier centimeter lang. (Merk op dat de hogere uw stap, hoe moeilijker deze oefening zal zijn.) Dangle een been van de kant van de stap. Buig het andere been tot je loshangende been net boven de vloer. Pauze voor een seconde of twee, en dan terug naar de uitgangspositie. In deze oefening, houd uw gewicht over je hiel en je knie achter je tenen. Gebruik een kleinere stap als je problemen hebt met het handhaven van deze lichaamshouding.

Er zijn ook manieren om deze oefeningen uitdagender

Er zijn ook manieren om deze oefeningen uitdagender. Probeer het doen van deze oefeningen terwijl je op een oneffen oppervlak, zoals een kussen of bed. Houd een halter (of geïmproviseerde gewogen object) in dezelfde kant Dubbelzijdig als opgeheven been. Hef langzaam de halter naar uw kant of boven je hoofd met behoud van uw evenwicht. Het dragen van enkel gewichten is een andere optie. Ook kunt u dingen meer uitdagend te maken door te oordelen elke positie voor een langere duur. Nog een optie is om je ogen te sluiten, terwijl balancing-is het een goed idee om een ​​partner in de buurt voor de zekerheid te hebben.

Het opnemen van balans oefeningen in uw training is een geweldige manier om uw vertrouwen in het dagelijkse activiteiten te verbeteren. Veel plezier!