E2h

Hoe om cholesterol te verlagen met alternatieve geneeskunde

Als u een hoog cholesterolgehalte in je lichaam

Als u een hoog cholesterolgehalte in je lichaam, zorg ervoor dat naar de dokter te gaan voor behandeling. Medicijnen worden meestal gegeven aan mensen met deze aandoening. Het is heel belangrijk om te zorgen voor deze onmiddellijk, omdat dit kan leiden tot een beroerte, hartaanval en zelfs de dood. Naast medicatie gegeven door de arts, zijn er ook andere methoden over hoe je cholesterol te verlagen. Zorg er echter wel eerst overleggen met uw arts of het veilig is voor je conditie.

Hier is hoe je kan cholesterol verlagen met alternatieve geneeskunde.

Hoe om cholesterol te verlagen met alternatieve geneeskunde. Kies het voedsel dat je eet.
Hoe om cholesterol te verlagen met alternatieve geneeskunde. Kies het voedsel dat je eet.

  • Kies het voedsel dat je eet. Fiber verlaagt cholesterol dat is waarom het het beste om te eten voedingsmiddelen die deze bevatten. Sommige van de voedingsmiddelen die rijk zijn aan vezels zijn oranje, wortelen, appel, bonen en havermout. Zorg ervoor dat dit voedsel op uw maaltijden te helpen verlagen het slechte cholesterol in je lichaam op te nemen.
  • Gebruik kruiden en knoflook. Er zijn kruidengeneesmiddelen beschikbaar die worden geproduceerd om cholesterol te verlagen. Astragalus en Shan Zha zijn een aantal van deze. Knoflook is niet alleen te maken menu lekker, kunt u ook gebruik maken van deze in het verlagen van cholesterol in je lichaam. Supplementen gemaakt van knoflook zijn ook beschikbaar. Nogmaals, zorg ervoor dat uw arts te vragen voordat u een van deze.
  • Op de markt stress. Stress en spanning wordt verondersteld om cholesterol hoger. Om stress en spanning los, dan kunt u genieten van een massage voor zowel uw lichaam en geest te ontspannen. Yoga is ook een vorm van oefening die geeft ons het gevoel ontspannen dus het verlagen van cholesterol. Acupunctuur is ook een manier om stress of pijn die je voelt in je lichaam los te laten.
  • Niacine. Niacine of vitamine B3 is goed voor je lichaam, want het maakt goede cholesterol hoger en slechte cholesterol lager. Er zijn supplementen beschikbaar die niacine bevat. Er zijn echter bijwerkingen ook bij deze zoals diarree, misselijkheid en hoge bloeddruk. U mag geen van deze, tenzij voorgeschreven door uw arts.
  • Artisjok. Dit is een groente die meestal wordt gebruikt in de mediterrane keuken. Hoewel dit is een groente, dit geeft gerechten een fruitige smaak en geur. Niet alleen dit smaakt goed, dit kan ook helpen lager cholesterol.
  • Plantensterolen en-stanolen. Dit zijn stoffen die kunnen worden gevonden in planten. U kunt deze door het eten van groenten, fruit, noten, peulvruchten en granen.
  • Afvallen. Overgewicht maakt cholesterol hoger. Je moet om gewicht te verliezen om het cholesterolgehalte te verlagen. Om dit te doen, moet je om regelmatig te oefenen. Als je niet naar de sportschool, kun je eenvoudige oefeningen thuis zoals push-ups en crunches. U kunt ook joggen of lopen rond uw plaats. Vermijd voedingsmiddelen met verzadigde vetten, want deze maken cholesterol hoger.


Als uw arts mag u deze alternatieve medicijnen in te nemen

Als uw arts mag u deze alternatieve medicijnen in te nemen, moet u nog wel de medicijnen die oorspronkelijk aan u voorgeschreven. Laat uw schema niet mag missen bij het nemen van uw medicijnen om ervoor te zorgen dat uw cholesterol wordt verlaagd. Bezoek regelmatig uw arts om uw cholesterol te controleren en als er een verbetering te monitoren. Het is heel belangrijk om te gaan op een follow-up check-up, zodat uw arts in staat zal zijn om te bepalen of de geneesmiddelen aan u werkt of als deze moeten worden gewijzigd.