E2h

Hoe om calorieën te volgen in de tijd op het dagelijkse bord

Het bijhouden van uw calorie-verbruik is niet alleen een probleem voor mensen die horizontaal worden uitgedaagd. Integendeel, het is een actuele kwestie voor alle mensen. Iedereen, ongeacht het gewicht en vorm, moeten kunnen profiteren van de kennis van het kijken uit voor calorie-inname. Voor mensen die een dieet, dit is een van de manieren om accurate concreet licht aan hun dieet proces. Voor mensen in het algemeen, het is een manier om bewust te worden zich bewust zijn van de gezonde opties die ze nodig hebben om onafhankelijk van hun gewicht te implementeren. De dagelijkse plaat is een online site waarmee u uw calorie-inname te kijken in de tijd.

Hier zijn een aantal stappen voor u om The Daily Plate website volledig te benutten in het bijhouden van uw calorieën in de tijd.

Hoe om calorieën te volgen in de tijd op het dagelijkse bord. Heb je een bestaande account op de dagelijkse bord.
Hoe om calorieën te volgen in de tijd op het dagelijkse bord. Heb je een bestaande account op de dagelijkse bord.

  • Heb je een bestaande account op de dagelijkse bord. Meestal is de registratie is kosteloos. Diensten zoals calorie volgen worden aangeboden voor elk lid van de site, zonder de kosten aan de hand. Echter, het is je eigen keuze om te upgraden naar "gold lidmaatschap". Dit lidmaatschap zal ook u met het gewicht tracking diensten, tegen een vergoeding van dertig dollar per jaar. Als u al de rekening, aangemeld bij uw "The Daily Plate" profiel.
  • Zoek alle voedingsmiddelen die je verbruikt op de zoekbalk. Een snelle actualisering van alle items die u hebt genomen op je account nodig. Is het verstandig om een ​​notitie bij de hand, noteer zo snel mogelijk, zodat niet te vergeten elke inname onvermeld blijven. Wanneer de zoekresultaten komt, was het voedsel dat wordt gegeten. Wees zeer ijverig in het opnemen van zelfs de dranken die u verbruikt en eventuele snack die je had tijdens de dag en nacht. Noteer religieus elke orale inname in een dagelijkse basis. Zorg ervoor dat de nauwkeurigheid van uw lijst en houden de updates regelmatig.
  • Ga terug naar "mijn bord" gedeelte dat is te vinden op je profiel pagina. Dit gedeelte kunt u openen door te klikken op de "My Plate" tab op de hoofdwerkbalk. Neem kennis van de standaard calorie geteld, samen met andere informatie over voeding op de top van het scherm. Er is ook een kalender die je calorie-inname toont elke dag. Deze zevendaagse lijst kunt u uw calorie te houden voor een week. Deze lijst is te vinden op de onderkant van het scherm. Afgezien van het bijhouden van uw dagelijkse calorie-inname, worden historische gegevens ook voorzien, zodat u kunt bijhouden op een wekelijkse, maandelijkse en zelfs jaarlijkse basis.
  • Bekend zijn met de twee calorie berekeningen die worden getoond. De "totale calorieën" nummer is de berekende totale hoeveelheid calorieën die u hebt verbruikt. Anderzijds, de "netto calorieën" nummer is het resterende bedrag van de totale calorieën na sommige zijn verbrand door lichaamsbeweging. Natuurlijk, als u een calorie doel hebben elke dag, hoe nauwkeuriger waarde is die van de "netto calorieën '.
  • Bezoek regelmatig uw "mijn bord" gedeelte en let op de veranderingen in de tijd. Wijzigingen in uw eetgewoonte kan goed worden weerspiegeld. Frequente bezoeken op uw "mijn bord" te vinden op uw profiel kan u waarschuwen tijdig.


Tracking calorieën maakt deel uit van verschillende manieren om gezond leven, dat is preventief van ziekten geworteld te hoge calorie-inname te oefenen.