E2h

Hoe om calorieën te verbranden tijdens het sporten te berekenen

Om gewicht te verliezen moet u een calorie tekort op een dagelijkse basis. Dit betekent dat je meer calorieën dan je verbruikt besteden. U kunt dit tekort door het eten van minder calorieën dan wat je lichaam nodig heeft, of u kunt calorieën verbranden door te oefenen.

Hoe om calorieën te verbranden tijdens het sporten te berekenen. Zoek een online calorieverbranding calculator.
Hoe om calorieën te verbranden tijdens het sporten te berekenen. Zoek een online calorieverbranding calculator.

Uitzoeken hoeveel calorieën je verbrandt kan hard zijn. Hier zijn een paar tips over branden en het tellen van calorieën voor effectief gewichtsverlies.

 • Zoek een online calorieverbranding calculator. Veel online sites kunnen veel specifieker met hun berekeningen van hoeveel calorieën je hebt verbrand op basis van uw gewicht, leeftijd, activiteit, en de duur van de oefening. Verbrande calorieën zullen nauwkeurig worden berekend als u juiste antwoorden. Zoek degene die je door het bezoeken van de links in de sidebar of het doen van een zoekopdracht via een web crawler zoals Google.
 • Reken maar! Uw alternatief is het berekenen van het aantal verbrande calorieën jezelf. Weet hoeveel calorieën je verbrandt in een minuut van uw favoriete oefeningen. Low impact aerobics kan branden ongeveer 6,2 calorieën per minuut. 30 minuten van de aerobics zullen verbranden 186 calorieën. U kunt branden ongeveer 11 calorieën per minuut joggen, 4,1 calorieën per minuut wandelen, en 8,6 calorieën per minuut zwemmen.
 • Langdurige aërobe oefening verbrandt meer calorieën. Om de meest calorieën te verbranden moet je je hartslag verhoogd gedurende ten minste 20 minuten. Je moet leren hoe je in uw target heart bereik te houden voor langere tijd om effectief calorieën te verbranden. De beste manier om dit te doen is met aërobe oefening, zoals wandelen, joggen, zwemmen of fietsen. Stop en go-activiteiten en sport zijn niet zo gunstig als constante aërobe beweging.
 • Bepaal uw lichaamsgewicht. De Body Mass Index of BMI is de formule die zal u vertellen de hoeveelheid vet op je lichaam met behulp van uw huidige lengte en gewicht. Om uw BMI te vinden gebruikt u de volgende formule:

  BMI = (gewicht (kg) / (Lengte (inch)) * (Hoogte (cm))) * 703

  Een normale BMI zal vallen binnen 18,5 en 24,99. Dit zal u toelaten om het juiste gewicht voor je lichaam het type te vinden.

 • Bepaal uw stofwisseling. Zelfs in rust u het verbranden van calorieën. Basal Metabolic Rate of BMR is de formule die zal u vertellen de hoeveelheid calorieën die je elke dag branden met geen oefening helemaal. Om uw BMR vinden u gebruik maken van de volgende formule:

  Vrouwelijk
  BMR = 655 + (4.35 * Gewicht (kg)) + (4,7 * Hoogte (cm)) - (4,7 * Leeftijd (jaar))

  Langdurige aërobe oefening verbrandt meer calorieën. Bepaal uw lichaamsgewicht.
  Langdurige aërobe oefening verbrandt meer calorieën. Bepaal uw lichaamsgewicht.

  Mannelijk
  BMR = 66 + (6.23 * Gewicht (kg)) + (12.7 * Hoogte (cm)) - (6,8 * Leeftijd (jaar))

  Uw BMR zal krijgen natuurlijk lager als je ouder wordt. Daarom moet u make-up voor die calorieën verloren door meer lichaamsbeweging.

 • Zoek een website met een deskundige staf. Als u nodig hebt om gewicht te verliezen in een bepaalde tijd, kan het nodig zijn om wat hulp te krijgen. Er is een wiskundige formule om het verbranden van calorieën. Het is complex en maakt gebruik van een verscheidenheid van leefstijlfactoren. U kunt deze berekeningen door middel van personal trainers die diensten online aan te bieden. Er zijn verschillende websites gewijd aan de wetenschap van gewichtsverlies.
 • Krijg hulp van een professional. Soms is de beste manier om gewicht te verliezen is om verantwoording afleggen aan iemand anders. Dit kan betekenen dat het verwerven van de diensten van een personal trainer via een lokale sportschool. Deze faciliteiten lopen vaak specials voor nieuwe leden die een gratis lidmaatschap voor een periode van tijd en scherp geprijsde maandelijkse tarieven zijn inclusief.

Het aantal calorieën je nodig hebt om te verbranden per dag te verliezen of te handhaven gewicht is afhankelijk van vele factoren. Sommige dingen zoals uw gewicht, lengte, en levensstijl kan invloed hebben op hoe snel of langzaam je lichaam calorieën verbrandt.

U hebt waarschijnlijk gehoord van het woord "metabolisme" gebruikt om te verklaren hoe iemand blijft zo dun. Je stofwisseling bepaalt hoe snel je lichaam energie verbrandt. Als je een trage stofwisseling, duurt het langer voor u om gewicht te werpen, terwijl iemand met een snelle stofwisseling in staat zijn om meer te eten en nooit krijgen een ounce! Uw activiteitenniveau en de huidige eetgewoonten zijn cruciale factoren bij het stimuleren van uw stofwisseling.

Je hoeft niet de traditionele oefening te doen om meer calorieën te verbranden en gewicht te verliezen. Om verbranding van calorieën te verhogen gedurende de dag gewoon opstaan ​​om de TV-zender in plaats van het gebruik van de afstandsbediening te veranderen, lopen naar uw collega in plaats spreken van het sturen van een e-mail of te gebruiken in plaats van de trap van de lift. Gewoon actief en de calorieën die je verbrandt zal snel oplopen!