E2h

Hoe om blessures in uw werkomgeving te voorkomen

Soms kan werk een moordenaar - letterlijk

Soms kan werk een moordenaar - letterlijk. Het Europa Bureau of Labor Statistics meldde dat er bijna 6.000 gevallen van fatale arbeidsongevallen in het jaar 2006 alleen. Het grootste deel van dat aantal is voor inherent risico banen, zoals als een houten kotter, power line werknemer of wetshandhaving agent. Echter, het is ook mogelijk dat een kantoormedewerker in een airconditioned cabine worden blootgesteld aan activiteiten die gevaar kan opleveren op de lange termijn. Gezondheid van de werknemers en de veiligheid moet de nummer een zorg in elk bedrijf zijn, en als je op zoek bent om te weten van tips om blessures op de werkplek milieu te voorkomen, te lezen op:

  1. Detail van de gevaren voor de veiligheid op uw werkplek. Als uw bedrijf net begint, een van de eerste dingen die moeten worden gedaan is een overzicht van de mogelijke gevaren op de werkplek. Dit is vooral van belang als potentieel gevaarlijke activiteiten worden regelmatig gedaan op de werkplek, bijvoorbeeld als er giftige chemicaliën aanwezig zijn (bijv. in een chemisch laboratorium) of als er zware machines en apparatuur rond. Zodra deze veiligheidsrisico's zijn geïdentificeerd, is het belangrijk dat de manier te hanteren en omgaan met dergelijke gevaren en worden geschetst. Elke nieuwe werknemer moet ondergaan kantoor veiligheidstraining, zodat ze weten hoe effectief de mogelijke gevaren op de werkplek af te handelen. Zelfs als de medewerkers werken op een kantoor kast, moeten ze grondig worden getraind op kantoorergonomie (zie nummer 3).
  2. Vergeet niet de kleine details. Gevaren voor de veiligheid zijn niet alleen de duidelijk gevaarlijk. Het zou ook bestaan ​​uit kleine, kleine dingen die zich kunnen ophopen in de tijd en dan doen zich voor als een plotselinge letsel of zelfs fatale aandoening. Een goed voorbeeld hiervan is carpaal tunnel syndroom, dat wordt gekenmerkt door zwakte of zelfs gevoelloosheid in de handen 'zenuw spieren. Werknemers die gaan zitten en te typen op hun toetsenbord bijna de hele dag zijn het meest vatbaar voor deze aandoening. Dat is waarom het belangrijk is dat medewerkers zou op zijn minst op de hoogte van de kleine risico's die hun werk maakt ze gevoelig voor.
  3. Oefen een goede ergonomie en werkgewoonten. Carpaal tunnel syndroom en vele andere medische aandoeningen zoals dit kan worden voorkomen door een goede kantoor ergonomie. Office ergonomie is gerelateerd aan een goede houding en gedrag, en een ergonomische training moet laten de medewerkers zich bewust zijn over de manier waarop ze moeten worden geplaatst, hoe dicht de monitor zou moeten zijn om hun ogen, hoe ze het toetsenbord, enz. drukt, zodat ze konden voorkomen dat de mogelijke lange-termijn effecten van slechte ergonomie.
  4. Heb werknemer-vriendelijke apparatuur Als de kantooromgeving is de typische werkplek, bijvoorbeeld, de stoelen moeten zijn ergonomisch correcte,., Dat wil zeggen, het moet aanpasbaar zijn, zodat de werknemer doably kan een juiste houding te oefenen tijdens de vergadering op. Er moet ook beschikbaar zijn schoon sanitair dat de medewerkers comfortabel zou kunnen gebruiken. Kortom, de werkplek aan te pakken voor de gezondheid behoeften van elke werknemer.
  5. Heb een goed bemand en goed opgeleide kliniek. Bedrijven moeten in staat zijn om efficiënt te verwerken medische noodgevallen op de werkplek. De kliniek moet worden gevuld met ten minste een basisopleiding geneeskunde en moet een EHBO-kit hebben. Een getrainde hulpverlener moet altijd op plicht. De medewerkers kunnen ook ondergaan elementaire EHBO-opleiding, zodat ze zouden weten hoe ze medische noodsituaties meteen.

Daar heb je het

Hoe om blessures in uw werkomgeving te voorkomen. Detail van de gevaren voor de veiligheid op uw werkplek.
Hoe om blessures in uw werkomgeving te voorkomen. Detail van de gevaren voor de veiligheid op uw werkplek.

Daar heb je het! Dit zijn slechts enkele van de richtlijnen voor het voorkomen van blessures op de werkplek. Zoals altijd, voorkomen is beter dan genezen elke, en dus deze stappen zijn zeker de moeite waard. Veel succes!