E2h

Hoe om blaren te behandelen

Blaren zijn een gangbaar fenomeen op mensen handen en voeten bij de uitoefening van een fysieke activiteit gedurende een langere periode van tijd. Zo kan lopen van een marathon geeft je blaren op je voeten. Als u werkt met elektrisch gereedschap met ruwe handvatten voor een lange periode van tijd, zal je hand te ontwikkelen blaren als gevolg van de wrijving en trillingen. Wanneer deze te ontwikkelen, moet niet lichtvaardig worden genomen en moet onmiddellijk worden behandeld om besmetting te voorkomen. Hier zijn een aantal behandelingen procedures en tips voor de gemiddelde blister.

Bescherm uw handen. Als u begint met blaren ontwikkelen en niet over de nodige instrumenten en desinfecterende oplossing beschikbaar is, dan moet u zich richten op het beschermen van deze ongewenste en pijnlijke vlekken. Niet, voor de liefde van God, pop deze sukkels. Popping hen kan een infectie veroorzaken en meer pijnlijk. In plaats daarvan, handschoenen of wikkel een zachte en schone doek om je hand of voet tot u kan de behandeling van de blaren. Voor kleine blaren, kan de behandeling niet vereist, omdat met voldoende bescherming, deze zal verdwijnen, opdrogen, en langzaam herstellen terug naar normaal.

Was uw handen. Zodra u bij een gebied waar water

Was uw handen. Zodra u bij een gebied waar water, zeep en andere schoonmaakmiddelen en tools beschikbaar zijn, beginnen de behandeling door het wassen van uw handen met schoon water. Zorg ervoor dat u voorzichtig zijn om per ongeluk te vermijden popping de blister. Breng wat ontsmetten of anti-bacteriële zeep en zorg ervoor dat het is royaal ingezeept rond de hand. Let goed op inzepen de omringende huid van de blaar. Dep je handen droog met een schone en droge handdoek na. Nogmaals, wees voorzichtig dat u de blister pop. Als er geen water en zeep beschikbaar is, te ontsmetten je hand met alcohol.

Prik de blaar. Ik weet dat ik de nadruk gelegd op niet popping de blister maar dit keer kun je maar het moet om volledig te kunnen worden uitgevoerd met een instrument dat in staat zal stellen om volledig te kunnen doen. Hier krijg je een schone naald en blussen met alcohol om te desinfecteren en steriliseren. Als je een kaars of een lichtere, dan kunt u opwarmen van de naald in plaats daarvan. Zodra steriele voorzichtig punctie een klein gat aan de rand van de blister. Laat de huid van de blister op maximale bescherming tegen weersinvloeden en infectie waarborgen. Zodra de punctie is door, trek de naald en gooi deze weg. Druk voorzichtig op of knijp het water in de blister door de opening die u hebt gemaakt met de naald. Weg te vegen van het water en breng een anti-bacteriële crème of zalf. Gebruik geen alcohol of jodium, omdat dit zal alleen maar erger maken. Zodra dat gebeurd is, betrekking hebben op de blister met een schone pleister. Wijzig het verband dagelijks tot de blaar geneest volledig.

Dit is de correcte manier om een ​​blister te behandelen

Hoe om blaren te behandelen. Was uw handen. zodra u bij een gebied waar water.
Hoe om blaren te behandelen. Was uw handen. zodra u bij een gebied waar water.

Dit is de correcte manier om een ​​blister te behandelen. Popping is en peeling van de huid af is een absolute no-no. Popping en peeling zal blootstellen de wond tegen infecties die kunnen leiden tot pus en ernstige irritatie. Als dat gebeurt, dan moet u naar de dichtstbijzijnde arts te vinden voor uw blaren behandeld.