E2h

Hoe om anderen te vertellen over uw doelstellingen van het gewichtsverlies

Het is een bewezen feit dat mensen meer succes hebben met hun gewichtsverlies als ze delen hun doelen met mensen om hen heen. Als je vastbesloten bent vast te houden aan uw gezondheid en gewichtsverlies plan deze keer, er zeker van zijn dat u deze handleiding volgen over hoe om anderen te vertellen over uw gewichtsverlies doelen, zodat ze kunnen u ondersteunen gedurende het gehele proces.

Stap 1

Wees trots op uw doelen. Je kunt niet te schamen om uw gewichtsverlies doelen te delen met uw vrienden en familieleden. Het is een beslissing die je nodig hebt om trots op te zijn en bereid om te delen met iedereen. Je verandert je leven, dus waarom zou je dan niet willen dat iedereen weet? Slechts een dappere paar zal maken plezier van uw doelen, maar ze zijn gewoon jaloers dat je resultaten zien en zijn ze niet. Wees trots op wat je op uit om te bereiken en wees niet bang om anderen te laten weten wat je aan het doen bent.

Stap 2

Hoe om anderen te vertellen over uw doelstellingen van het gewichtsverlies. Wees trots op uw doelen.
Hoe om anderen te vertellen over uw doelstellingen van het gewichtsverlies. Wees trots op uw doelen.

Laat je niet inpakken. Hoewel je misschien anderen vertellen over uw doelstellingen van het gewichtsverlies, maar misschien niet geheel solidair met jou. En dat is te verwachten, enigszins. Vooral als je de enige bent die de uitoefening van en het eten van gezonde, je gaat om af te spreken met enige weerstand. Je hoeft alleen maar een positieve en vastberaden aanpak houden aan uw gewichtsverlies en ze zullen uiteindelijk aan boord springen met je mee. Nooit ontmoedigd door unsupportive familieleden of langzame resultaten. Alles zal uit te werken in de tijd.

Stap 3

Zoek een manier om uw doelen te delen met anderen. Als u niet het gevoel dat je familie is klaar om alles over uw doelstellingen van het gewichtsverlies te horen, kunt u beginnen door het geven van subtiele hints over uw plannen om wat gewicht te laten vallen. Kies de gezondheid-bewuste alternatieven wanneer je uit bent met je familie - popcorn dan chips, salade over friet, water over frisdrank, en ga zo maar door. En gewoon beginnen met meer sport. Ga voor een wandeling met uw kinderen. Vertel je man je wat frisse lucht. Uiteindelijk komen ze naar je nieuwe gewoonten zien als een manier van leven voor u, en ze zullen uw gewichtsverlies doelen te begrijpen zonder dat je zelfs maar hoeft te vertellen.

Stap 4

Zorg ervoor dat je doelen realistisch zijn. Zodra u begint te vertellen over uw doelstellingen van het gewichtsverlies, dat je niet overboord te gaan met uw verwachtingen te garanderen. Het is belangrijk om te beginnen met kleine veranderingen op het eerste, zodat kunt u de overgang makkelijker te maken in een gezondere manier van leven. Zeg niet dat anderen dat je gaat stoppen met het eten van chips cold turkey als je echt denkt dat je gaat worstelen met die ene. Je wilt dat ze zien bij het vinden van succes de hele tijd, toch? In plaats daarvan, vertel hen dat je kleine veranderingen maken om uw gezondheid en levensstijl te verbeteren. Met realistische doelen, zullen anderen om je heen meer kans om u te ondersteunen.

Stap 5

Laat je niet inpakken. Zoek een manier om uw doelen te delen met anderen.
Laat je niet inpakken. Zoek een manier om uw doelen te delen met anderen.

Maak een plan en deel het met de mensen De beste manier om anderen te vertellen over uw gewichtsverlies doelen is om ze te laten zien -. Letterlijk. Een plan van het gewichtsverlies, wanneer geschreven op papier, is niet alleen goed voor anderen te zien, maar het is ook een geweldige motivatie voor u ook. Dus schrijf je plannen, je doelen, je motivatie en je belofte aan jezelf. Toon iedereen en iedereen die er naar kijkt. Op deze manier zul je in staat zijn om uw gewichtsverlies doelen te delen met anderen om je heen en zij zullen weten, dat je serieus bent en gewijd aan gezonder.