E2h

Hoe om aambeien te behandelen tijdens de zwangerschap

Een aambei is de aandoening waarbij aderen in het rectum gebied wordt gezwollen en ontstoken. Zwangere vrouwen zijn gevoelig voor deze als gevolg van de toename van de druk op de hemorrhoidal aderen. De foetus en groeiende baarmoeder, hormonale veranderingen en constipatie kan de druk. Het goede ding is dat dit meestal stopt na de bevalling. Echter, kan het ongemak en de pijn van de zwangere vrouw voelen als ze aambeien behandeld moeten worden. Als u zwanger bent en u last heeft van aambeien, is het best om met uw arts over praten. Er zijn meestal medicijnen en pleisters voorgeschreven door artsen voor patiënten met deze. Zorg er echter wel goed de instructies bij het gebruik van deze. Er zijn ook andere manieren over hoe je aambeien te behandelen en verlichten u van de jeuk en de pijn die je voelt.

Hier zijn de stappen over hoe je aambeien te behandelen tijdens de zwangerschap.

Hoe om aambeien te behandelen tijdens de zwangerschap. Breng ijs op het getroffen gebied.
Hoe om aambeien te behandelen tijdens de zwangerschap. Breng ijs op het getroffen gebied.

  • Breng ijs op het getroffen gebied. Crash wat ijs en wikkel crashte ijs op een schone doek of zet deze op een plastic zak. Breng dit direct op het getroffen deel aan de zwelling te verminderen, evenals het verminderen van de pijn die je voelt. U kunt ook rechtstreeks van toepassing met hazelaar naar het getroffen gebied. Toverhazelaar is een adstringerende die beschikbaar is over de toonbank op de meeste drogisterijen. Breng dit met behulp van wattenschijfjes.
  • Neem een ​​bad. Doe dit een paar keer elke dag vooral als je het gevoel geïrriteerd door uw aambeien. Gebruik warm water en geniet van uw bad om irritatie te verminderen. Als de jeuk is te veel, kunt u ook ongeveer ½ kopje zuiveringszout op uw bad. Echter, als je dit doet, vermijd onderdompelen in het water voor een lange tijd, want dit kan irriteren aambeien en als deze worden blootgesteld gedurende een langere periode.
  • Comfortabel zitten. U kunt zitten op een voedingskussen of een gewone kussen zodat je je beter voelt. Zorg ervoor dat het kussen is zacht hoor. Hiermee wordt voorkomen dat het getroffen deel van het borstelen op de harde oppervlak van de stoel, die kan leiden tot pijn. Als een kussen niet beschikbaar is, probeer dan zittend op een bil schakel dan over naar de andere kant om druk uit te oefenen op het getroffen deel voorkomen. Zorg er ook voor dat je staat een keer in een tijdje en vermijd langdurig zitten om ongemak te voorkomen.
  • Gebruik vochtige doekjes. Dit is beter dan het gebruik van tissue papier, die kunnen irriteren uw aambeien. Er zijn doekjes die speciaal zijn ontworpen voor mensen met aambeien. Zorg ervoor dat deze mild en deze veilig zijn voor zwangere vrouwen. Goed Reinig uw anale gebied voelt u zich frisser en comfortabeler.
  • Eet de juiste voeding. Aangezien constipatie is ook een van de oorzaken van aambeien, het eten van voedsel dat dit te voorkomen zal helpen voorkomen dat aambeien ook. Drink veel water en sap en neem voedingsmiddelen die rijk zijn aan vezels. U kunt uw arts ook vragen over wat laxeermiddel is veilig voor u te nemen.


Aambeien tijdens de zwangerschap kan irritant zijn, maar met de hulp van uw arts en op voorwaarde dat de behandelingen, zult u in staat om door dit tot je bevallen.