E2h

Hoe nootmuskaat voor zorginformatie

Nootmuskaat is meer de volksmond bekend vanwege zijn pittige

Nootmuskaat is meer de volksmond bekend vanwege zijn pittige, zoete en specerijen smaak in plaats van door zijn gezonde eigenschappen. Weinig weten mensen weten over de gezondheid van wonderen die muskaatnoten kan bieden. Als een zaak van de feiten, kan muskaatnoten worden gebruikt om hoge bloeddruk, hartaandoeningen, hoest, indigestie, pijn, hart problemen, gastro-intestinale problemen, slechte adem en nog veel meer te behandelen.

Hoe nootmuskaat voor zorginformatie. Gebruik nootmuskaat te behandelen littekens.
Hoe nootmuskaat voor zorginformatie. Gebruik nootmuskaat te behandelen littekens.

  • Gebruik nootmuskaat te behandelen littekens. Recente studies hebben aangetoond dat nootmuskaat, in combinatie met honing, een effectief middel om littekens maakt. In essentie, wat de nootmuskaat doet is dat het veroudering van de huid voorkomt en remt de afbraak van menselijke weefsels. En wanneer deze nootmuskaat eigenschappen gecombineerd met het antibioticum en cel genereren eigenschap van honing, het resultaat is een krachtige litteken tegengif stof. Gewoon goed mengen een eetlepel honing met een eetlepel nootmuskaat poeder. Spreid het mengsel direct op de getroffen gebieden. Laat het daar gedurende ten minste 30 minuten, en goed spoelen met water na. Herhaal deze 3 tot 4 keer per week op gelijke intervallen. Zichtbare resultaten moeten materialiseren in 2 tot 3 weken, indien goed uitgevoerd. Verwacht een stekende pijn bij het gebruik van het mengsel.
  • Gebruik nootmuskaat naar acne break outs te onderwerpen. Nootmuskaat heeft een werkzame stof, die, indien goed gebruikt, kan effectief bevatten en te temmen acne break outs. Het enige wat je hoeft te doen is om nootmuskaat poeder of gemalen nootmuskaat mengen met melk om een ​​crème te maken. Pas vervolgens de nootmuskaat pasta rechtstreeks op de getroffen gebieden, en laat het verblijf voor een uur of twee. Vergeet niet om het af te spoelen na de gestelde termijn. Doe dit een keer per dag totdat de acne opdroogt en verdwijnt.
  • Gebruik nootmuskaat naar tandpijn te genezen. Meng nootmuskaat met vaseline. Spreid het op het deel van je kaak, waar de zere tand is. Dit zou kalmeren de pijn in een mum van tijd.
  • Gebruik nootmuskaat te verminderen, zo niet geheel te elimineren, halitose. Nutmegs hebben antiseptische eigenschappen en in combinatie met zijn houten aroma effectief kan verzwakken, zo niet uit te roeien, slechte adem. Meng een theelepel nootmuskaat poeder of nootmuskaat olie en een snufje zout met 50 ml gedestilleerd water. Gorgelen de nootmuskaat oplossing elke nadat je je tanden poetst voor het slapen gaan. Voor betere resultaten, doen dit op een dagelijkse basis.
  • Gebruik nootmuskaat naar slaapproblemen te genezen. Voorzien van een vleugje nootmuskaat poeder of gemalen nootmuskaat kan met je nachtelijke dosis van een warme kop melk kan een effectieve manier van het bevorderen van slaperigheid zijn. Als niet werkt op je, probeer het in plaats daarvan te nemen met kamille thee.
  • Gebruik nootmuskaat voor de behandeling van leverziekten. Een theelepel nootmuskaat olie Drink op een dagelijkse basis te helpen verwijderen giftige stoffen uit je lever.
  • Overmatige inname van nootmuskaat kan schadelijk zijn. Terwijl hierboven besproken zijn de verschillende manieren van het gebruik van nootmuskaat voor de gezondheid doeleinden, inname van te veel nootmuskaat kan misselijkheid, pijn in het lichaam, convulsie, hallucinatie en hartkloppingen veroorzaken. Wees voorzichtig om niet het te nemen in grote hoeveelheden nootmuskaat of je zou lijden onder de hiervoor genoemde bijwerkingen, in plaats van het krijgen van de werkelijke gezondheid van het.