E2h

Hoe naar huis remedies te gebruiken voor donkere kringen

Wanneer je een late night had uit

Wanneer je een late night had uit, kan je jezelf wakker worden met donkere kringen onder je ogen. Het is lelijk en niet te vergeten erg vleiend. U kunt gebruik maken van over de toonbank schoonheid crèmes om het probleem te behandelen. Echter, als je heb geen of u wilt een huis remedie te gebruiken in plaats, hier zijn enkele dingen die je kunt proberen. Het is goedkoop en de meeste materialen en ingrediënten zijn gemakkelijk verkrijgbaar, zodat het gemakkelijk kan worden gedaan.

Hier is hoe je thuis remedies te gebruiken voor donkere kringen.

  • Plaats een koud kompres op je ogen. Verminder wallen en donkere kringen onder je ogen met behulp van een koud kompres. Als u niet beschikt over een, krijg je een ijsblokje uit de vriezer en wikkel het in een stuk van zachte doek, afwisselend drukken op het ijsblokje over elk oog. Doe dit voor ongeveer twintig minuten per oog.
  • Gebruik twee plakjes komkommer. Komkommer is een anti-inflammatoire en heeft een effectieve koelende werking op de ogen. Hier krijg je een verse komkommer en krijgen twee plakjes. Elk een plak over elk oog. Laat op de huid rond de ogen rust voor ongeveer tien tot vijftien minuten voor u ze weggooit. Je moet meteen resultaat te zien.
  • Plaats theezakjes op je ogen. Nadat je drinkt je 's ochtends thee, plaats het in de koelkast om af te koelen. Wanneer de theezakjes goed zijn afgekoeld, ga je gang en plaats deze op uw gesloten oog. Wees voorzichtig en laat geen vloeistof in uw ogen krijgt. Ga liggen en rusten met de theezakjes over je gesloten oogleden gedurende minstens tien tot twintig minuten voor u ze weggooit. Was je gezicht met warm water na, om een ​​thee te verwijderen.
  • Drink een tonic van tomatensap, citroen, munt en zout. Het spoelen van de giftige stoffen uit uw lichaam, dat kan de wallen en donkere kringen worden veroorzaakt onder je ogen. In een klein glas, combineren een kopje tomatensap met een squeeze van citroen, zout en een paar takjes verse munt uit je kruidentuin. Drink de tonic. Het is een uitstekende pick me up geladen met vitamine C en anti-oxidanten, en het zal helpen bij het spoelen van uw systeem en het verminderen van de wallen en donkere kringen in uw ogen.
  • Spoel gifstoffen uit door het drinken van veel water. Zorg ervoor dat u veel water te drinken gedurende de dag. Heb minstens acht glazen water. Dit zal helpen verwijderen wallen, zwelling en donkere kringen die laten zien op je gezicht.
  • Neem ananassap en kurkuma. In een kleine kom, combineer drie eetlepels ananassap met een theelepel kurkuma. Hier krijg je een paar katoenen ballen en laat deze in de oplossing. Plaats de gedrenkte katoenen ballen over je gesloten oogleden en laat het op gedurende tien minuten. Deze effectieve anti-inflammatoire zal verwijderen donkere kringen.
  • Verkrijg de sap van een komkommer. Als u wilt, kunt u het sap te gebruiken van een komkommer op je donkere kringen te behandelen. Doe de komkommer door de sapcentrifuge en genieten van een katoenen bal in het sap. Plaats deze over je ogen en laat gedurende tien minuten. U kunt ook proberen aardappel sap.
  • Aangezien preventie is altijd belangrijk, je moet altijd proberen om zo veel slaap te krijgen als mogelijk. In het ideale geval gaat u naar uiterlijk tweeëntwintig bed en om acht uur slaap te krijgen te proberen. Als je goed uitgerust bent, zal laten zien in je ogen en gezicht.


Probeer een van deze huismiddeltjes

Hoe naar huis remedies te gebruiken voor donkere kringen. Plaats een koud kompres op je ogen.
Hoe naar huis remedies te gebruiken voor donkere kringen. Plaats een koud kompres op je ogen.

Probeer een van deze huismiddeltjes. Het werkt echt! Gun jezelf wat tijd in de ochtend tot een van deze benaderingen te proberen. Het merendeel van de items moeten worden geplaatst over uw gesloten ogen ten minste twintig minuten, dus je kan geen tijd om het te doen als je in een rush.