E2h

Hoe naar de andere kant hop oefeningen te doen

Sommige mensen hebben niet de tijd om naar de sportschool en lichaamsbeweging. Dit betekent niet dat ze niet kunnen oefeningen thuis doen door zelf. Als je een drukke agenda en hebben geen tijd om naar de sportschool, kunt u de volgende oefening video's of doe je eigen oefeningen thuis. Het merendeel van de oefeningen die je kunt doen, vereisen geen apparatuur op alle. Gewoon sparen een paar minuten per dag en u zult in staat zijn om te oefenen. Een van de activiteiten die u kunt doen is de kant hop oefeningen. Volg de onderstaande stappen om te weten hoe u dit kunt doen.

Hier zijn de stappen die u kunt volgen om naar de andere kant hop oefeningen te doen:

Hoe naar de andere kant hop oefeningen te doen. Breathing.
Hoe naar de andere kant hop oefeningen te doen. Breathing.

  • Breathing. Doe wat ademhalingsoefeningen voordat u begint te oefenen. Door dit te doen opent je longen en helpen u met uw training. Adem diep in en adem terwijl ze bewust van je ademhaling. Herhaal een paar keer.
  • Warming-up. Doe wat warming-up stretching na de ademhalingsoefening. Deze stap is belangrijk. Je moet een oefening routine niet beginnen zonder warming-up je lichaam eerst. Er is een grote kans dat je een spier te trekken of krijgen kramp als je niet strek je lichaam eerst. Doe eenvoudige rek-en strekoefeningen, zoals het bereiken van het plafond, het bereiken van je tenen, buigen van links naar rechts, zal enz. Deze eenvoudige bewegingen op te warmen je lichaam, zodat je klaar voor het sporten.
  • Maak de zijkant hop. Kies een ruime omgeving in je huis. Zorg ervoor dat er geen tafels of stoelen die je niet kan bewegen vrij. Staan rechtop. Start om hop van links naar rechts terwijl je je evenwicht. Do 10 hop en rust voor een paar seconden. Doe een andere set. Dit is hoe je kunt doen aan de zijkant hop.
  • Variaties. U kunt dit doen variaties van de kant springen als je al gewend om het te doen. Plaats afplakband of een voorwerp op de grond dat je een gids voor het springen van links naar rechts te gebruiken. Een andere variatie is aan de zijkant hop doen met squats. Om dit te doen, starten in een gehurkte houding en spring naar de kant landing op de gehurkte houding. Dit is een goede oefening voor je dijen en billen.


Dit zijn de stappen die u kunt volgen als je wilt leren hoe je kant hop doen. De stappen zijn heel makkelijk te volgen en het duurt minder dan 10 minuten te doen. De zijkant hop is een oefening die de onderste ledematen in het bijzonder de dijen versterkt. Het verhoogt ook de hartslag. Nu dat je weet hoe je de zijkant hop doen, kunt u proberen om uw eigen trainingsschema maken, zodat u kunt zich richten op andere delen van uw lichaam, zoals uw armen of je buik. Voor meer oefening tips die u kunt doen thuis, bezoek de website fitnesszone.com . Je zult in staat zijn om nuttige oefening artikelen en sommige apparatuur die u kunt gebruiken om te krijgen en fit gezond te blijven vinden.