E2h

Hoe meer spierdefinitie in de armen te krijgen

Er zijn veel verschillende redenen waarom men zou willen afgezwakt armen. Voor de meeste is te bereiken een verbetering van hun over-all uiterlijk. Aan de andere kant zijn er degenen die willen lichaamsmassa verhogen, zodat ze kunnen ademen sterke mannelijkheid en het verhogen van sex-appeal. Terwijl de meeste mensen zijn intentie op de esthetische voordelen, kun je eigenlijk opbrengst meer dan oppervlakkig winsten uit goed gestemde armen. Allereerst kan de dieetwensen en oefeningen die nodig zijn om te bereiken en te handhaven goed gestemde armen produceren een verbetering van uw over-all gezondheid.

Toning je armspieren geeft je ook het voordeel van kracht

Hoe meer spierdefinitie in de armen te krijgen. Stap in een laag-vet, eiwitrijk dieet.
Hoe meer spierdefinitie in de armen te krijgen. Stap in een laag-vet, eiwitrijk dieet.

Toning je armspieren geeft je ook het voordeel van kracht, het maken van uw dagelijkse taak veel gemakkelijker te vervullen, vooral als je veel van fysieke activiteiten. Toch beeldhouwen je armen is niet eenvoudig. Je moet een sterke drive en standvastig discipline in te zetten voor deze taak te bezitten. Als je dat niet doet, kan je net zo goed stoppen terwijl je vooruit. Voor degenen die dat doen, volgt u de onderstaande stappen om te leren hoe goed gedefinieerde armen te bereiken.

Stap in een laag-vet

Stap in een laag-vet, eiwitrijk dieet. Ter illustratie van je spieren, je nodig hebt om je lichaam vet te verminderen. Hoe minder vet je hebt in het gebied, zal des te duidelijker uw spierdefinitie te zijn. Om dit te doen moet je de hoeveelheid vet die u in uw dieet te consumeren tot minder dan 30% te snijden. Aan de andere kant, het verhogen van uw eiwitinname om spiergroei te bevorderen. Voorraad op eiwit bars en shakes als er zijn verpakt met de eiwitten die je nodig hebt. Eieren, kip, vis en vlees zijn andere rijke bronnen van proteïne. Echter, er altijd voor zorgen dat je eiwitbronnen eten met weinig vet. U kunt ervoor kiezen om alleen vetarme eiwitbronnen zoals tonijn of garnalen eten of koken methoden die het vetgehalte van je voeding te beperken gebruiken.

Engage in 30-60 minuten cardio-vasculaire training elke dag. Doet alleen gewicht opleiding zal niet geven u de resultaten die je verlangen. Je moet cardio-vasculaire oefeningen op te nemen in uw routine te verminderen over-all lichaamsvet en het uithoudingsvermogen te verbeteren.

Doe krachttraining slechts om de andere dag. Velen maken de fout van het duwen zichzelf te hard. Het doen van krachttraining elke dag is contraproductief, omdat dit voorkomt dat herstel van de spieren essentieel voor spiergroei. Vergeet niet om altijd te trainen zowel u bent uw biceps en triceps. Oefenen alleen de biceps is een onevenwichtige programma, dat maakt je meer kans op letsel.

Toning je armspieren geeft je ook het voordeel van kracht. Engage in 30-60 minuten cardio-vasculaire training elke dag.
Toning je armspieren geeft je ook het voordeel van kracht. Engage in 30-60 minuten cardio-vasculaire training elke dag.

Vorm je biceps met ten minste twee soorten oefeningen. Doen van een verscheidenheid aan oefeningen voor je biceps zorgen ervoor dat u de hele spier richten. De basis oefening voor biceps definitie is de barbell curl. Als u lichtere gewichten te gebruiken, kunt u ook doen dumbbell krullen, die zijn even effectief. Andere oefeningen die je kunt doen zijn pull-ups, hamer krullen of pull-downs met een lattrekken apparatuur. Begin met het doen van twee sets met tien tot vijftien herhalingen per set. Verhoog het gewicht en verlaag het aantal herhalingen als je vooruitgang.

Vorm uw triceps met ten minste twee soorten oefeningen. Vergeet nooit om work-out je triceps, omdat elke keer als je flex je biceps, triceps zijn ook op het werk. Het verhogen van de kracht van je biceps, terwijl het negeren van de triceps zal leiden tot spierspanning die kan leiden tot meer ernstige verwondingen. Doen triceps kickback is de meest voorkomende oefening voor een triceps definitie programma. Andere oefeningen die je kunt doen zijn triceps-push downs, dips en reverse barbell curls. Net als bij biceps oefeningen, te beginnen door het doen van twee sets met tien tot vijftien herhalingen per set. Gebruik dezelfde hoeveelheid gewicht en het aantal herhalingen je doet in je biceps oefeningen.

Aan de spierdefinitie in je armen vergt veel discipline van u

Aan de spierdefinitie in je armen vergt veel discipline van u. Je moet om jezelf gemotiveerd te bereiken en te handhaven goed gestemde armen. Het is raadzaam dat u streven ernaar om uw over-all gezondheid te verbeteren in plaats van alleen werken voor magere armen, stevige dijen en een six-pack. Het bijhouden van een evenwichtig trainingsprogramma en voedingsbehoeften zal u toelaten om meer resultaten op lange termijn in uw fysieke welzijn te bereiken.