E2h

Hoe meer calorieën te verbranden op een loopband

Ga je op de loopband is een van de meest effectieve manieren om deel te nemen in een aërobe activiteit. Voor een minimum van dertig minuten, kunt u het verhogen van uw hartslag, het verbeteren van je spieren en calorieën te verbranden om gewicht te verliezen.

Als u wilt uw gewichtsverlies te nemen naar het volgende niveau, zijn er dingen die je kunt doen, terwijl op de loopband om meer calorieën te verbranden.

Hoe meer calorieën te verbranden op een loopband. Zorg ervoor dat je een goed stuk en geef jezelf een goede warming-up voordat u begint.
Hoe meer calorieën te verbranden op een loopband. Zorg ervoor dat je een goed stuk en geef jezelf een goede warming-up voordat u begint.

  • Zorg ervoor dat je een goed stuk en geef jezelf een goede warming-up voordat u begint. Loop op de loopband voor ongeveer vijf minuten, of gebruik maken van de presets op de machine. Juiste stretching en een goede warming-up helpt blessures voorkomen en u helpen beter te presteren. Krijg je lichaam klaar voor een goede work out door het geven van een goede voorbereiding.
  • Verhoog uw helling. Het veranderen van de helling op de loopband zal uw spieren harder werken. Running bezig bergop verschillende spiergroepen in vergelijking met lopen op een vlakke ondergrond. Door simpelweg het veranderen van uw helling met een paar graden, kunt u uw calorieën hebt verbrand te verhogen, zonder dat om langer te blijven op de loopband. Als u normaal gesproken draaien op een nul helling, draai de draaiknop om de helling te verhogen met tien tot twintig graden. Je lichaam voelt het verschil.
  • Verhoog uw snelheid. Hoe sneller je gaat op de loopband, hoe meer calorieën je verbrandt, omdat je lichaam zal harder werken. Echter, zorg ervoor dat de snelheid van de loopband geleidelijk te verhogen en niet meer doen dan je aankan. Uw veiligheid is van het grootste belang, dus als u zich duizelig voelt of vind je de snelheid te snel, langzaam naar beneden totdat je kunt inhalen en bouw je momentum weer.
  • Carry gewichten. Als je stroom lopen op de loopband, motiveren van uw bovenlichaam spieren door het hanteren van twee tot drie pond gewichten. Doe stroom stoten terwijl de gewichten, of zelfs eenvoudige bicep curls en andere bovenlichaam toning oefeningen. Engaging uw bovenlichaam spieren zal je helpen meer calorieën te verbranden tijdens een verblijf op de loopband. U zult ook besparen op tijd in de sportschool door het uitwerken van uw boven-en onderlichaam tegelijkertijd.
  • Zet in meer tijd. De meeste loopbanden zijn ingesteld op een dertig minuten durende workout. Echter, als je de tijd hebt, zet in een uur. Vetverbranding begint na de eerste dertig minuten van een aërobe activiteit, dus als je wilt beginnen met het verbranden van vet, dan moet je zetten in de tijd. Als je kan niet lang blijven op de loopband, kiezen voor circuit training of intervaltraining.
  • Controleer uw voortgang met behulp van de monitoren. Als uw loopband is voorzien van een hartslagmeter, riem het op, of houd het stuur, zodat je kunt krijgen een lezing op uw hartslag en calorieën hebt verbrand. U moet uw vorderingen, zodat je weet dat je het werken binnen uw doelgroep hartslag en u bent het raken van je doelen. Als uw loopband niet over een ingebouwde monitor, de aanschaf van een hartslagmeter en draag hem tijdens het werk uit. Uw streefwaarde voor de hartslag is afhankelijk van uw leeftijd en gewicht.

U zult merken dat als je de controles te manipuleren op uw loopband paneel, de geschatte hoeveelheid verbrande calorieën aan te passen. Laat dit u begeleiden tijdens uw training.