E2h

Hoe maak je een Zweedse handmassage geven

Je hebt gehoord van een Zweedse massage, maar heb je ooit meegemaakt een Zweedse handmassage? Zodra je getrakteerd op een van deze aangename behandelingen, zult u altijd bedelen voor een ander. Zweedse handen massages helpen om de spanning in de handen te verlichten, en helpen om de cliënt te ontspannen. Wie zou niet graag dat? Bijna iedereen kan geven een van deze ontspannende hand-massages door het volgen van deze gids over hoe je een Zweedse handmassage geven.

Stap 1

De juiste positie van uw klant. Om goed te geven uw klant een Zweedse handmassage, ze moet goed zitten. Vraag haar om een ​​comfortabele stoel te vinden en haar hele arm rusten op de tafel. Zeg haar dat ze haar arm volledig te ontspannen. Misschien wilt u een kussen onder haar arm. Dit moet een comfortabele positie voor haar.

Stap 2

Hoe maak je een zweedse handmassage geven. De juiste positie van uw klant.
Hoe maak je een zweedse handmassage geven. De juiste positie van uw klant.

Begin de massage. Uw klant in een comfortabele positie, kunt u nu de Zweedse handmassage beginnen. Houd uw cliënt linker handpalm, naar boven, grijpen haar pols met de rechterhand. Voor nu, kan haar andere hand rust waar het meest comfortabel is voor haar. Nu, met uw linkerhand, houdt u de klant dezelfde hand, vinger door vinger (verweven). Schakel vervolgens de handen, en herhaal het proces, het werken met beide handen op een van haar handen elke keer. Hou haar rechterhand, palm naar boven gericht, en verstrengelen je vingers met de hare met uw linkerhand.

Stap 3

Breng een beetje meer druk. Een van de leukste onderdelen van een Zweedse handmassage is wanneer de werkelijke masseren technieken beginnen. Om dit te doen, neem je vingers en oefen druk uit op de bovenkant van de hand van uw klant (waarvan de handpalm moet naar beneden worden geconfronteerd nu). Deze beweging moet openstellen haar handpalm. U moet nu een goede greep op de hand van uw klant terwijl je vasthoudt open en rekken plat met je vingers. Beweeg uw vingers rond de bovenkant van haar hand, in een poging om elk gebied te masseren. Maar wees voorzichtig - te veel druk kan pijnlijk zijn voor je klant.

Stap 4

Start om de hand te werken met uw duimen. Met de klant in de hand gehouden open met uw vingers, gebruik uw duimen om te gaan werken in de palm van uw klant. Wrijf de open palm, het werken in een op en neer gaande beweging. Probeer de pezen van de hand te masseren. Maken ronde of cirkelvormige bewegingen langs de onderkant van de hand (de hiel). Dit is de beroemde Zweedse handen masseren techniek. Blijf uw cliënt de hand wrijven op deze manier, met de nadruk op de dikkere (of 'meatier') delen van de handen van uw klant, inclusief de zijkanten en onderaan en het bovenste gedeelte van de handpalm. Uw klant moet vinden deze hele ervaring heel ontspannen en plezierig, maar zorg ervoor dat om te vragen of ze nog steeds comfortabel toch.

Breng een beetje meer druk. Start om de hand te werken met uw duimen.
Breng een beetje meer druk. Start om de hand te werken met uw duimen.

Ga deze zelfde Zweedse massage technieken met andere van uw klant hand. Gebruik uw duimen om de pezen masseren in haar hand, en maak cirkelvormige bewegingen over de hele dikkere deel van haar handpalm. Zorg ervoor dat ze volledig heeft haar hand ontspannen, want dit is hoe ze het meeste plezier beleven uit een Zweedse handmassage.