E2h

Hoe maak je een zomerkamp voor kinderen met diabetes vinden

Kinderen met diabetes zijn meestal verstoken van veel normale jeugd activiteiten als gevolg van hun problemen. Diabetes vergt regelmatig onderhoud van de bloedsuikerspiegel, alsmede regelmatige controle van de bloedsuikerspiegel. Als zodanig, de gewone zomerkampen zijn uit den boze, en de kinderen kunnen zich buitengesloten voelen van alle delen van verhalen en ervaringen van andere kinderen die het geluk hadden om uit te gaan en in de zomer kamperen te genieten. Ze kunnen worden bedroefd daardoor en voelen des weggelaten vanwege hun toestand.

Gelukkig zijn er zomerkampen die tegemoet te komen aan de diabetische populatie. Deze zomerkampen in dienst professionals die zich bewust zijn van de bijzondere eisen van diabetische kinderen, zoals bloedsuiker controle, inname monitoring en zelfs regelmatige doses van insuline. Ze laten de ouders het vertrouwen om er zeker van dat hun kinderen in de veilige handen van professionals.

  1. Zorg ervoor dat uw kind wil gaan naar het kamp. De grootste fout die je kunt maken is om uw kind schip af naar een kamp dat hij niet wil gaan in de eerste plaats. Hoewel het misschien geeft je een week van onderbreking van de verzorging van uw kind, waardoor hij naar het kamp kan niet alleen zin hem om een ​​week van verveling, maar kan wrok en bitterheid te fokken. Vraag hem over zijn plannen voor de zomer, en brengen het idee van zomerkamp. Laten klinken positief en leuk, en zo normaal mogelijk. Je wilt niet dat hij denk dat het gewoon een ander kamp voor mensen met zijn toestand.
  2. Ga online en zoek naar kampen voor kinderen met diabetes. U moet ervoor zorgen dat de kampen worden aangeboden in uw gebied. Check out de activiteiten voor elk kamp, ​​en proberen om degene die je denkt dat je kind het meest genieten van plukken. Je moet ook onderzoek doen naar de achtergrond van het kamp, ​​met speciale aandacht voor hun medische ondersteunend personeel en ervaring in het behandelen kinderen met diabetes. Het zal nuttig zijn als u verwijzingen en aanbevelingen gevraagd aan andere mensen in uw diabetes steungroep.
  3. Vraag hulp voor endocrinoloog van uw kind. Het verstrekken van gezondheidszorg aan een kind moet een holistisch plan van management. Artsen zijn opgeleid niet alleen om te kijken na de medische uw kind problemen, maar om een ​​biopsychosociale benadering van zijn toestand. Hij zal waarschijnlijk wel weet van kampen die succesvol zijn in het verstrekken van activiteiten voor kinderen met diabetes. Vraag naar zijn mening, en eventuele verwijzingen naar deze kampen.
  4. School van uw kind kan ook hulp bieden met verwijzingen en aanbevelingen. Wees niet bang om alle mogelijke opties bij het zoeken naar zomerkampen uitputten. Vergeet niet, je wilt een zo breed mogelijke selectie om uit te kiezen. Blijf niet steken afwikkeling voor een zomerkamp u niet 100% zeker over.

Hoe maak je een zomerkamp voor kinderen met diabetes vinden. Zorg ervoor dat uw kind wil gaan naar het kamp.
Hoe maak je een zomerkamp voor kinderen met diabetes vinden. Zorg ervoor dat uw kind wil gaan naar het kamp.

Deze kampen zijn zeer populair, en veel ouders line-up om hun kinderen inschrijven voor de beperkte slots beschikbaar. Registratie begint meestal al in februari, en de meer populaire en gewilde kampen zijn volledig voor rekening van maart, dus het is best om op te staan ​​en zorg ervoor dat uw kind is ingeschreven zo vroeg mogelijk om dit te voorkomen dat dit gebeurt te maken.