E2h

Hoe maak je een zoete tand tevreden te stellen zonder het verkrijgen van gewicht

Het drijft je gek om te zien een chocoladetaart commerciële of zelfs een blik van uw favoriete chocolade bar. Maar je kunt niet toegeven aan je verlangen-je zult in gewicht! Je wilt niet om gewicht te winnen, maar je slecht wilt een smaak voor uw zoete tand. Mocht u kiezen tussen de twee battling kanten? Eigenlijk kun je genieten van de goederen van beide werelden, dat is die voldoen aan uw zoete tand zonder het verkrijgen van gewicht.

Hier zijn enkele tips over hoe u kunt snoep eten zonder zorgen te maken over het verkrijgen van gewicht:

  • Begrijp uw cravings. Waarom wil je snoepen in de eerste plaats? Bent u hebt gebruikt om het eten van snoep, is het uw comfort food, of is het een ander emotioneel eten? Als je begrijpt uw ​​zoete hunkeren, dan kunt u nu al richten op het echte probleem en uiteindelijk vinden van de juiste oplossing. Als het voor emotioneel eten, dan is het hebben van een wandeling of het doen van iets dat af snoep krijgt van je geest beter zal zijn. Als dat is uw comfort food, dan geniet een beetje. Als je gewend bent aan het, kunt u proberen om snoep te vermijden in een keer of gezondere zoete alternatieven te kiezen.
  • Eet sommige delen maar laat de boosdoeners. Niet alle snoep zijn totaal gewicht gainers. Bijvoorbeeld, taart heeft zijn meer calorieën op de slagroom terwijl taart heeft meer calorieën in de korst. Wat je moet doen is eten alleen het "veilige" deel en laat de ware schuldigen, zoals de room, de korst, of de slagroom. Oke, kan je eet een aantal van deze, maar alleen voor de smaak.
  • Eet zoete-vrije alternatieven. U kunt nog steeds een kopje koffie drinken, maar gebruik maken van suikervrije zoetstoffen en vetarme of vetvrije melk. Dit moet je een vol gevoel, net als het eten van een fluitje van een cent. U kunt kiezen magere yoghurt of suikervrije ijs in plaats van de gebruikelijke zoete opties.
  • Probeer vetvrije zoete desserts. Check-in websites met hoe je zoete desserts te maken zonder al te veel suiker. Dit zijn gezonder met fruit toppings en het gebruik van niet-vette zoete alternatieven. U zult ook plezier hebben het maken van de desserts en het ontdekken van nieuwe recepten die niet zal je vet.
  • Neem altijd een zoete alternatieven met u. Een andere zoete tand aanval vlak voor een taart winkel. Wat ga je doen? Als u een niet-vette alternatief met u, kunt u uw zoete tand tevreden te stellen zonder het verkrijgen van gewicht. Je hoeft niet toe te geven aan je verlangen. Voordat je gaat gek, beter zuigen op dat vetvrije snoep. Die ervoor zorgt dat uw zoete tand tevreden en u zult voorkomen dat het verkrijgen van gewicht.

Voldoen aan uw zoete verlangens een keer in de zoveel tijd

Hoe maak je een zoete tand tevreden te stellen zonder het verkrijgen van gewicht. Eet sommige delen maar laat de boosdoeners.
Hoe maak je een zoete tand tevreden te stellen zonder het verkrijgen van gewicht. Eet sommige delen maar laat de boosdoeners.

Voldoen aan uw zoete verlangens een keer in de zoveel tijd. Maar je moet ook doen wat manieren die je geest zal weg te houden van de "zoete" verlangen. Oefenen, bijvoorbeeld, zal je hersenen de controle over uw stemming en wensen te verbeteren. Probeer dalen, rekening calorieën elke dag, ook. Zodra je gewend bent aan het eten van de juiste hoeveelheid calorieën, zul je niet meer zo veel hunkeren.

Het wijzigen van uw levensstijl die niet zo vriendelijk voor uw zoete tand is de beste oplossing. Dit kan enige tijd duren, maar in ieder geval, je bent een stap dichter bij elke keer dat je nee te zeggen tegen uw zoete tand verlangen.