E2h

Hoe maak je een workout plan voor koppels te creëren

Veel koppels zijn tegenwoordig te druk met carrière

Veel koppels zijn tegenwoordig te druk met carrière, kinderen en andere afzonderlijke activiteiten, zodat de kwaliteit tijd samen is bijna niet meer bereikt. Als dat het geval is, is het tijd om te pauzeren een tijdje en denk aan een nieuwe activiteit die u kunt genieten van het doen met je partner. Een geweldig idee zou zijn om een ​​workout plan dat u en uw echtgenoot samen kunnen ondernemen te creëren. Dat zal niet alleen kunt u quality time samen door te brengen, maar zal ook geven u de mogelijkheid om te zorgen voor elkaars gezondheid en onderhouden. Bovendien, moet u wellicht een beetje moeite om zich te concentreren op uw fysieke welzijn als de meeste van uw tijd wordt besteed aan andere dingen, maar je conditie. Om een ​​workout plan voor u en uw partner te starten, voert u de bijbehorende punten rekening gehouden.

  1. Plan uw tijdschema. Neem de tijd om te gaan zitten met je partner en bespreek uw werkschema en andere activiteiten, zodat u kunt zowel vast de beste tijd en het aantal keren te oefenen samen. Zodra u een programma instelt, streven om te beginnen en verder het programma.
  2. Neem een afspraak met uw arts. Terwijl u kunt gewoon kiezen voor een soort van routine die je zowel over eens zijn, is het het beste om een ​​professional te raadplegen om de oefening en het niveau van routine die geschikt is voor ieder van jullie te bepalen. Uw oefening zal ook worden gebaseerd op uw fitness doel of het gewichtsverlies, verhoging van de energie niveaus, het ontwikkelen van kracht en spiertonus, het verbeteren van de flexibiliteit, of het versterken van cardio-respiratoire systeem.
  3. Halverwege elkaar ontmoeten. Op basis van de opties die u beslissen welk type van de oefening om deel te nemen inch Het is de bedoeling om samen tijd doorbrengen in workouts, dus je moet het eens worden over dezelfde routine. Mocht u andere voorkeuren, leren compromissen te sluiten of kies iets dat nieuw is voor een van jullie. Iets doen jullie beiden nog niet geprobeerd zal opwinding en motivatie toe te voegen.
  4. Denk aan de sportschool. In het geval dat het niet mogelijk is te ondernemen hetzelfde regime als gevolg van gezondheidsproblemen of het niveau van routine, kun je nog doen warming-up strekt zich voor samen om te oefenen en je eigen weg te gaan in de sportschool. Daarna kunt u samen afkoelen ook.
  5. Monitor uw vooruitgang. Maak een dagboek waar je kunt elkaars voortgang. Niet alle tijde het niveau van de gretigheid om te oefenen is hetzelfde zeker als nauwelijks een verschil wordt gevoeld of gezien tijdens de eerste paar weken. Een dagboek aangeeft elkaars doelen en ontwikkeling zal helpen om je te motiveren elkaar of inspireren de andere in het geval dat hij of zij krijgt vermoeid in het proces. Om jezelf meer aangemoedigd om trainingen voort te zetten, kunt u een wekelijks, tweewekelijks of maandelijks een doel waar u belonen elkaar zodra het doel te bereiken.

Hoe maak je een workout plan voor koppels te creëren. Neem een afspraak met uw arts.
Hoe maak je een workout plan voor koppels te creëren. Neem een afspraak met uw arts.

Vul uw workout programma met een evenwichtige voeding plan. Ga voor meer vezels, eiwitten, en veel vocht.