E2h

Hoe maak je een wandeling workout te maximaliseren

Onder fysieke activiteiten die u kunnen helpen fit

Onder fysieke activiteiten die u kunnen helpen fit te krijgen, wandelen is een van de meest handige. Elke dag lopen we heen en weer. Je loopt rond de werkplek. Je loopt naar en van de parkeerplaats. Waarom niet lopen als een workout?

Wandelen helpt bij het verhogen van het lichaam stofwisseling

Hoe maak je een wandeling workout te maximaliseren. Prioriteit veiligheid.
Hoe maak je een wandeling workout te maximaliseren. Prioriteit veiligheid.

Wandelen helpt bij het verhogen van het lichaam stofwisseling, die op zijn beurt bijdraagt ​​tot het verminderen gewicht door het verbranden van meer calorieën. Wandelen oefent ook de spieren, wat leidt tot een betere uithoudingsvermogen. Wanneer je loopt, hoeft u geen speciale training. U kunt gewoon wandelen plaatsen alleen of met vrienden. Er is een verschil tussen terloops lopen en lopen als een training, dat wel. Hier hebben we wijzen op een aantal dingen die je kunt doen om een ​​wandelende workout te maximaliseren.

Koop goed schoeisel. Het eerste wat je moet onthouden bij het ​​doen van een wandelende training is dat je voeten het zwaartepunt van de activiteiten te volgen. Als je loopt met harde zolen, gladde schoenen, dan zou je kunnen doen van uw lichaam meer kwaad dan goed. Wandelen met onvoldoende schoeisel zal resulteren in slechte schokdemping, wat leidt tot stress op je voeten, gewrichten en de rug.

Low-cut loopschoenen die het comfort bieden

Low-cut loopschoenen die het comfort, mobiliteit, tractie en flexibiliteit zijn goede keuzes bij het doen lopen workouts. Deze zijn meestal licht van gewicht, en geven genoeg luchtcirculatie om je voeten koel tijdens het lopen. Zorg ervoor dat u schoenen die een juiste fit-je kunt het verkooppersoneel te vragen bij de sportieve goederen of schoenenwinkel om hulp te kopen.

Prioriteren veiligheid

Onder fysieke activiteiten die u kunnen helpen fit. Stretch voor je lopen.
Onder fysieke activiteiten die u kunnen helpen fit. Stretch voor je lopen.

Prioriteit veiligheid. Kies een veilige route voor je wandelen training. Het is misschien verleidelijk om gewoon rond te lopen het blok, maar je moet eerst zorgen dat het gebied veilig is en veilig. Het is het beste als je kunt rondlopen een bekende joggen of wandelen pad, zoals een school track of een park. Als deze niet beschikbaar zijn, zorg ervoor dat u gebruik maken van de juiste paden en trottoirs. Als je moet lopen langs straten, loop dan aan de linkerkant, tegenover het tegemoetkomende verkeer. Loop langs goed verlichte straten, en loop met een metgezel, indien mogelijk, voor het geval dat u gevaar of calamiteiten tegenkomen.

Stretch voordat je loopt

Stretch voor je lopen. Stretching stimuleert de spieren en bereidt het lichaam voor de oefening. Onvoldoende rekken zal ertoe leiden dat uw spieren pijn te doen na een training. Om dit te voorkomen, moet u opwarmen voordat u uw wandel-workout, en je moet om af te koelen na uw wandeling.

Stel doelen

Stel doelen. Elke training zal goed werken met haalbare doelstellingen. Geef jezelf een doel, in termen van mijlen gelopen. U kunt ook een doel of de duur (die de snelheid van het lopen neerkomt). U kunt ook een streefgewicht, als je doel is om te verliezen overtollige flab. Als je eenmaal hebt bereikt doelstellingen past u deze een beetje. Het verhogen van uw doelgroep met 10% per keer is een goede manier om u op uw tenen.

Stem-up van uw lichaam. Zoals bij elke training, zal een wandelende workout goed te werken als je je lichaam voldoende tijd om te rusten en te herstellen. Na het lopen sessies, moet u voldoende rust te krijgen. Drink voldoende water. Niet teveel inspannen jezelf. Probeer niet om een ​​andere training sessie voort te zetten als je nog steeds het gevoel moe van uw vorige wandel workout.