E2h

Hoe maak je een wandeling workout

Wandelen is een grote vorm van oefening die veel voordelen heeft met inbegrip van maar niet beperkt tot het beheer van het gewicht, het verminderen van het risico op een hartaanval, het verminderen van het risico van veel ziekten, het verlagen van het risico op een beroerte, controle van de bloeddruk en beschermt tegen heupfractuur, het stimuleren van goede cholesterol , en het vermijden van galsteen chirurgie. Studies tonen aan dat een dagelijkse stevige wandeling kan helpen verlengen levensduur, een lager stressniveau, voorkomen dat de depressie, constipatie, impotentie, en darmkanker. Het versterkt de spieren, botten en gewrichten, verbeteren van de slaap, en verbetert de algehele gevoel van welzijn. Terwijl al deze waar zijn, kun je niet veel van de voordelen zonder een goede wandel-routine. Voorbereiding en serieuze poging om een ​​wandelende oefening routine te behouden die nodig zijn om u te helpen bereiken wat je nastreeft uit een wandel workout.

  1. Stel je doel. Waarom heb je nodig een wandel-workout? Is het om je uithoudingsvermogen, aërobe capaciteit te verbeteren, verhogen lactaat drempel, vet te verbranden, of het verbeteren van de algehele conditie? Hoe vaak moet je trainen? Het is absoluut noodzakelijk om uw doel te bepalen, zodat u weet wanneer u het verkrijgen van de voordelen die u verwacht. Als u geen een doel gesteld, zal uw routine ineffectief.
  2. Raadpleeg uw arts. Voordat u begint workout routines, zoek uw arts om advies. Tijdens het wandelen is een goede vorm van training, moet je routine worden afgestemd op uw eigen behoeften en doelstellingen passen. Dit is belangrijk, vooral als je wat gezondheidsproblemen. Uw arts kan u vertellen wat uw conditie is en kan ook aan een dieet plan dat uw wandel-regime aanvult.
  3. Organiseer uw tijd. U moet uw werkuren, familie planning, en andere activiteiten te overwegen. Als u een plan te beginnen, het moet passen bij uw levensstijl.
  4. Bepaal hoe vaak je moet lopen per week en voor hoe lang. Je kunt niet uw doelen te bereiken als u niet over deze belangrijke gegevens. Verschillende intensiteiten worden gebruikt voor verschillende doelen en vaardigheidsniveaus. Maak een plan dat zal uw referentie worden op de intensiteit en het aantal minuten in beslag op een dagelijkse basis. Lage intensiteit lopen is een ontspannen wandeling ongeveer een tot twee mijl per uur, matige intensiteit is iets een vlot tempo ongeveer twee tot vier mijl per uur, en een hoge intensiteit of macht lopen is ongeveer vier mijl per uur of sneller.
  5. Blijf op de hoogte van uw vooruitgang. U kunt dit doen door het creëren van een gedetailleerd dagboek van je doelen en routine. Door het bijhouden van een dagboek, zult u weten of u in de buurt uw doel of als in het geval de routine niet werkt voor je.

Om te beginnen

Hoe maak je een wandeling workout. Bepaal hoe vaak je moet lopen per week en voor hoe lang.
Hoe maak je een wandeling workout. Bepaal hoe vaak je moet lopen per week en voor hoe lang.

Om te beginnen, streven naar een minimum van drie tot vier dagen per week te doen om het te verwachten voordeel te krijgen. Naarmate je verder kunt u het aantal dagen tot zes per week, afhankelijk van uw doelstellingen en fitness niveau. Uw dagelijkse routine moet minstens duren 30 minuten en maximaal uit te breiden tot 60 per routine afhankelijk weer van uw niveau van fitness.