E2h

Hoe maak je een verrekte spier te verlichten

Spierverrekking

Spierverrekking, die dikwijls wordt aangeduid als spierspanning, treedt meestal op wanneer een spier getrokken te ver waardoor de spier kleine spleten. Er zijn mensen individueel die gewoon last heeft van lichte ongemak als gevolg van verrekte spier. Er zijn ook mensen die de manier waarop ze het uitvoeren van inspannende activiteiten, zodat er geen de blauwe plekken van de spier compliceren beperken. Aan de ene kant zijn er mensen die ernstige schade die de pijn veroorzaakt, zoals vastgesteld door de zwelling, blauwe plekken, en spasme van de spieren. Het mooiste wat je kunt doen is om te weten hoe je een verrekte spier te verlichten, zodat u kunt iets om uw spieren op hun gemak te doen.

Hoe maak je een verrekte spier te verlichten. Breng ijs om de pijn te verminderen.
Hoe maak je een verrekte spier te verlichten. Breng ijs om de pijn te verminderen.

  • Breng ijs om de pijn te verminderen. De kou van het ijs kan grote voordelen opleveren op het verminderen van niet alleen de pijn veroorzaakt door de verrekte spier, maar ook bloeden en ontsteking. Zodra u besefte dat uw spieren wordt getrokken en je voelde het ongemak, regelmatig aan te brengen ijs voor ongeveer tien minuten elke keer.
  • Verhoog de ​​aangetaste spieren. Een goede manier om de zwelling verminderen en de genezing van de spierspanning versnellen is door middel van het heffen van de aangetaste spieren. Verhogen de spier zodanig dat het boven het niveau van het hart. Bijvoorbeeld, als u een verwonding op je enkel, ga zitten en leg voldoende kussens onder je enkel totdat het wordt verheven boven het niveau van je hart.
  • Breng warmte onder druk te zetten op de spier. Naast ijs toepassing, kunt u overwegen hitte toepassing onder druk te zetten op de spieren. Uit onderzoek blijkt dat de verandering van de temperatuur aanzienlijk kan invloed hebben op de stevigheid van een spier. Een spier die wordt warm gehouden is minder gevoelig voor de uitoefening van een blessure als gekenmerkt door stam.
  • Neem de anti-inflammatoire geneesmiddelen. Er zijn verschillende anti-inflammatoire geneesmiddelen die u kunt nemen om de ontsteking van de aangetaste spieren te verminderen. Deze zullen ook het verminderen van de pijn. Het is echter heel goed mogelijk om bijwerkingen ervaren tijdens het gebruik van anti-inflammatoire geneesmiddelen. Het is dus best eerst met uw arts te raadplegen voordat u een soort drug.
  • Blijf fit en gezond. Dit is iets dat veel inspanning van u vergt. Oefening dagelijks om jezelf fit en gezond met behoud van een evenwichtige voeding. Een persoon die meestal niet uit te oefenen, of geen gebruik maakt van helemaal niet, is zeer waarschijnlijk worden gespannen wanneer een vermoeiende taak is volbracht. Door middel van het uitoefenen, laat je je lichaam te maximaliseren het potentieel ervan om uitputtende taken zoals het tillen van zware voorwerpen en actief is voor een lange tijd te doen. Als u een atleet, is het ideaal om goed op te warmen voordat er een sportactiviteit of atletische concurrentie. Door middel van opwarmen, worden de spieren losgemaakt en u het minimaliseren van het risico van het hebben van blessures, terwijl die deelnemen aan uw sport.


Denk aan het feit dat het veel loont om voorzichtig wanneer je iets doet dat de prestaties van uw spieren zich meebrengt. Na getrokken spieren zal zeker brengt u pijn dus zo alert mogelijk te vermijden die lijden aan spier-stam.