E2h

Hoe maak je een tik teen doen

Het aanraken van je tenen is een van de beste manieren om een ​​dagelijkse routine van oefeningen en een geweldige manier om een ​​oefening regime beginnen te beginnen. Het is de eerste vorm van gymnastiek leer je op de lagere school. Het kan ook een grote meetlat om te laten zien hoe effectief uw training of workout programma is voor jou. Een "Toe Touch" of "Toe Toucher" is de handeling van het bereiken van beide handen in de richting van de tenen, terwijl het buigen in de taille. Het is een uitstekende en belangrijke manier om te beginnen rekken uw grote spiergroepen om te bouwen tot meer inspannende aërobe oefening.

In een staande, staande positie met de handen in de taille, (slechts een paar vierkante meter aan ruimte nodig is.) Beginnen met het brengen van uw armen langzaam, het maken van een grote cirkel met je armen om je schouder spieren te strekken en uw gewrichten los te maken. Breng je armen omhoog rechtdoor tot je handen raken met beide handpalmen naar voren. Strek naar de hemel terwijl een van beide het verlaten van uw hielen op de vloer of aan de hand om uw tenen aan uw kuitspieren rekken als je tevreden bent. Breng je handen langzaam naar beneden naar je taille en buig eerst langzaam in de taille, glijden je handen naar beneden je benen in de richting van je tenen met je knieën gebogen zeer licht.

Als u voelt scherpe pijn in je rug

Hoe maak je een tik teen doen. Als u voelt scherpe pijn in je rug.
Hoe maak je een tik teen doen. Als u voelt scherpe pijn in je rug.

Als u voelt scherpe pijn in je rug, langzaam terug naar rechtop. Ga alleen als je veilig kan buigen zonder dat u zich verwondt. Het bereiken van de richting van je tenen in deze positie is zich uitstrekt van de spieren van je schouders en rug. Het houden van uw benen slechts licht gebogen is het uitrekken van de hamstrings (achterzijde spieren van het bovenbeen) en de kuitspieren (bil van het onderbeen). Sommige mensen zijn gewoon flexibeler dan anderen en met geen enkel probleem kan bereiken hun tenen, met de benen recht en zelfs de vloer raken. Anderen van ons zullen rekken de meeste van de spieren van ons lichaam alleen maar om onze sokken of de toppen van onze voeten aan te raken.

Het doel is te rekken volledig en door strekken regelmatig

Het doel is om volledig strekken en door strekken regelmatig, misschien wel meer lenig. Ga verder uitstrekt in de richting van de tenen met de benen gebogen, ontspannen, en dan voorzichtig je kin naar je borst plooi. Dit zal weer strekken de achterste beenspieren. Nu, buig je knieën iets meer, terwijl het bereiken dichter bij de tenen en dan zachtjes strek de benen. De sleutel is ZACHT om te voelen het trekken en strekken zonder verwonden spieren of gewrichten. Voeg beweging aan de uitoefening door het herhalen van een snelheid die bij u past. Reiken naar de hemel met grote cirkelvormige bewegingen, dan bereiken de tenen, eerst langzaam en het verhogen van de snelheid. Count: "1", tik tenen, "2", recht en raak taille, "3", te bereiken hemel, "4", drukt taille.