E2h

Hoe maak je een stoom inhalator te gebruiken om sinus problemen te wissen

Sinus problemen worden veroorzaakt door gezwollen sinussen vanwege een allergische reactie of door verkoudheid. Soms heb je, hoe meer je neus te snuiten, hoe meer gezwollen de sinussen te worden, waardoor het nog moeilijker om te ademen. Terwijl er over de toonbank medicijnen die kunnen behandelen sinus problemen, kunt u ook kiezen voor een meer natuurlijke behandeling - een stoom-inhalator. De stoom hoeft niet een geneesmiddel in hebben. Leidingwater of gezuiverd water zal doen. De stoom, of heet water verdampt, helpt ontstoppen de lucht passage door het verminderen van de zwelling van de sinussen. De hete stoom ontspant een of andere manier de sinussen en verlicht de zwelling. Hoewel dit is een tijdelijke oplossing, het is een zeer nuttig is, vooral als je niet de juiste medicijnen gekocht op het moment. Het biedt ook onmiddellijke verlichting, in tegenstelling tot geneesmiddelen die uren duren voordat het gaat werken.

Het hebben van een stoom inhalator thuis is erg handig vooral als je kinderen hebt. Een stoom inhalator is een handige gadget. Neem een ​​kijkje op de tips en leren hoe je een te gebruiken.

Hoe maak je een stoom inhalator te gebruiken om sinus problemen te wissen. U kunt gebruik maken van een aantal aromatherapie vloeistoffen voor uw stoom inhalator.
Hoe maak je een stoom inhalator te gebruiken om sinus problemen te wissen. U kunt gebruik maken van een aantal aromatherapie vloeistoffen voor uw stoom inhalator.

  • Een handige stoom inhalator is eenvoudig te gebruiken. U hoeft alleen maar om het te plaatsen op de top van een tafel of bureau en of er in de omgeving een stopcontact te maken.
  • Zorg ervoor dat de stoom inhalator's waterreservoir en het masker schoon zijn voordat u het gebruikt. Je hoeft alleen maar te wassen met water en zeep schoon te maken.
  • Plaats schoon water in het waterreservoir. U kunt gebruik maken van leidingwater, maar het is ook goed te gebruiken gezuiverd water.
  • Steek de stekker in het stopcontact en zet vervolgens de printer aan.
  • Plaats het masker over uw neus en mond en adem de stoom. Het is raadzaam om te ademen door je neus, maar als dit is moeilijk in het begin, eerst ademen hoewel je mond totdat het gemakkelijker om te ademen door de neus.
  • Zorg ervoor dat u in de omgeving een tissue of zakdoek, zodat u kunt afvegen uw loopneus zodra de neusholtes zijn begonnen met het opruimen.
  • Na gebruik van de stoom inhalator, was het waterreservoir en het masker. Laat het drogen voordat u het opbergt.
  • U kunt gebruik maken van een aantal aromatherapie vloeistoffen voor uw stoom inhalator. Bekijk aromatherapie producten die veilig zijn voor inhalator gebruikt. Citrus en menthol geuren zijn het meest effectief.

Bij het gebruik van stoom inhalers, zorg ervoor dat de elektrische gedeelte van het apparaat niet nat wordt met het water. Ook in de nabijheid houden een handdoek of een tissue, zodat u gemakkelijk veeg gemorst en vermijd elektrocutie.

Er zijn verschillende merken van stoom inhalatoren

Er zijn verschillende merken van stoom inhalatoren. Het is het beste te kiezen voor de degenen die minder energie verbruiken, hebben veiligheidsvoorzieningen zoals kunststof onderdelen (in tegenstelling tot metalen delen die kunnen leiden tot aarding), en afneembare onderdelen, zodat u kunt naar de andere delen te wassen kiezen zonder beschadiging van de motor van de stoom inhalator. Een lichtgewicht en handige stoom inhalator is ook voordelig vooral als je op reis bent.