E2h

Hoe maak je een stijve nek te masseren voor een betere stretching

Een vermoeiende dag op het werk kan ertoe leiden dat uw lichaam pijn te doen en moe voelen. Meestal, als je acht uur per dag werk vereist zitten aan een bureau en gieten over veel papierwerk, zult u waarschijnlijk een hoofdpijn en een stijve nek.

De beste remedie tegen een stijve nek zou worden stretching. Lees op de volgende stappen om te zien hoe u uw stijve nek te masseren voor een betere stretching.

Je hebt nodig:

  • vochtige handdoek of washandje
  • body lotion of massage-olie

Hoe maak je een stijve nek te masseren voor een betere stretching. U mag de handdoek een keer je nek begint te ontspannen.
Hoe maak je een stijve nek te masseren voor een betere stretching. U mag de handdoek een keer je nek begint te ontspannen.

Plaats de vochtige handdoek in de magnetron en verwarm het ongeveer 10 seconden. Dit moet de handdoek warm genoeg, maar niet zoveel dat het je huid verbranden. Wikkel de handdoek om je nek en daar te houden totdat de handdoek wordt koud. Dit zal helpen los te maken van de stijve spieren rond de nek.

U mag de handdoek een keer je nek begint te ontspannen

U mag de handdoek een keer je nek begint te ontspannen. Als het nog niet, kunt u terug zet de handdoek in de magnetron en het opnieuw doen van de vorige stap. Na dit, zal je dan moeten eenvoudige stukken te doen om te zien hoe ver je kunt gaan zonder het gevoel geen pijn. Begin met het brengen van uw rechter oor naar je rechter schouder. Om het traject te verhogen, probeer dan te laten vallen je linker schouder. Doe hetzelfde aan de andere kant. Als u voelt pijn in het doen van deze oefening, stop.

Draai nu langzaam je hoofd naar rechts zo ver als je kunt gaan

Draai nu langzaam je hoofd naar rechts zo ver als je kunt gaan. Als je kunt, probeer het dan eens over je rechter schouder. Doe hetzelfde aan de andere kant en er zo ver als je kunt over je linker schouder. Nogmaals, als je pijn voelt, stop dan het doen van de oefeningen volledig, rust en begin opnieuw zodra je beter bent.

De volgende stap is het toepassen van een aantal lotion of massage-olie om je nek. Om effectief te masseren, met uw rechterhand naar de linker zijkant van je nek te masseren. Start van het bot dat achter uw oor is tot de richting van de onderkant van je nek. Zoals u massage, knijp je nek spieren tussen je duim en wijsvinger. Doe dit in een neerwaartse beweging voor tot je nek spieren vinden verlichting.

Voel voor de grote spier aan de achterkant van je nek

Voel voor de grote spier aan de achterkant van je nek, dat begint bij de basis van je schedelbasis uit elkaar totdat je schouders. Zet matige druk op je vingers en massage naar beneden. Herhaal dit een paar keer totdat je nek ontspant.

Nu strek je rechter nek door het herhalen van de vorige stappen. Als je het gevoel dat je niet beter op het draaien van uw hoofd zo ver het kan gaan, masseer je nek wat meer en probeer het rekken opnieuw.

Draai nu langzaam je hoofd naar rechts zo ver als je kunt gaan. Voel voor de grote spier aan de achterkant van je nek.
Draai nu langzaam je hoofd naar rechts zo ver als je kunt gaan. Voel voor de grote spier aan de achterkant van je nek.

Herhaal alle stappen aan de andere kant van je nek. Deze keer werken aan de linkerkant.

Als al het andere faalt en nog steeds

Als al het andere faalt en nog steeds, je nek is stijf, dan kunt u altijd slapen er doorheen en als je wakker wordt zul je merken dat de pijn is weg. Zorg ervoor dat je slaapt in de juiste positie. In sommige gevallen, dat de pijn te veel krijgt te hanteren, kan het nodig zijn een full body massage om volledig te ontspannen je lichaam en je nekspieren.