E2h

Hoe maak je een stap aërobe interval les te geven

Step aerobics verschilt van reguliere aerobics in dat het gebruik maakt van verhoogde platforms bij het uitvoeren van een reeks oefeningen voor het verhoogde cardiovasculaire activiteit. Het is ook naar andere muziek tempo's net als gewone aerobicslessen. Interval step aerobics aan de andere kant integreert spier conditioneren met het gebruik van de hand gewichten binnen de step aerobics klasse. Deze oefeningen, meestal duurde van een tot twee minuten, de spieren zonder dat de deelnemers hartslag te laten vallen. De deelnemers de calorieën te verbranden en stevig hun spieren als ze deelnemen aan een stap aërobe interval klasse, en hier zijn enkele tips om u te helpen wanneer u van plan op te nemen in uw aerobicslessen.

Hoe maak je een stap aërobe interval les te geven. Plan uw step aerobics klas met het interval klasse opgenomen.
Hoe maak je een stap aërobe interval les te geven. Plan uw step aerobics klas met het interval klasse opgenomen.

  • Get certificering. Je moet een gecertificeerde fitness instructeur voordat je kan worden gebruikt in sportscholen en andere fitnesscentra, alsmede ten minste een paar jaar ervaring als een aerobics / step-aerobics instructeur te hebben.
  • Plan uw step aerobics klas met het interval klasse opgenomen. In principe moet je combineren warming-up en rekoefeningen die laatste tien minuten, gevolgd door step aerobics voor maximaal zes minuten en het starten van de interval oefeningen voor ongeveer een minuut of twee. Dit moet worden afgesloten met vijf minuten afkoelen oefeningen voordat je klas verhuist naar buik-en rekoefeningen.
  • Vind de juiste combinatie van de spier conditionering oefeningen voor de verschillende niveaus van de klas deelnemers. Een van de spier conditionering oefeningen die je kunt leren hen zijn triceps dips, die drie moeilijkheidsgraden hebben. Laat zien hoe dit wordt gedaan in de voorkant van de klas. Voor de beginner moeten ze gaan zitten op de grond, knieën gebogen en de armen iets achter hen. Ze moeten verhogen hun torso door het buigen hun ellebogen en dan strekken ze. Intermediate studenten zullen dit doen met hun billen van de vloer, terwijl gevorderde studenten moeten hun benen gestrekt naar voren en hun handen op de stap voor een grotere moeilijkheid. Inclusief pushups met deze intervaltraining.
  • Meng de interval oefeningen met het gebruik van halters. Er zijn verschillende halter oefeningen die je kunt leren, gericht op gericht op verschillende spiergroepen. U kunt informatie krijgen van de verschillende oefeningen uit schriften en van online-instructies.
  • Stel uw routine passende muziek. Het beste ding om te doen is voor u om in ieder geval een aantal plannen voor de verschillende niveaus van de deelnemers te maken en uitvoeren van de oefeningen jezelf zoals je zet ze op muziek. Op deze manier zul je in staat in te schatten en de muziek passen bij de step aerobics en het interval oefeningen om het leuk, licht en boeiende om uw leerlingen vergeten dat ze hard werken om de calorieën en de toon van hun spieren verbranden.
  • U een combinatie van afkoeling oefeningen die door alle klasse niveaus worden uitgevoerd op hetzelfde moment. Dit kan je klas leuker. Kies afkoelen oefeningen die nog zal zich richten op andere spiergroepen in plaats van gewoon rekken en het krijgen van hun hartslag weer normaal.


Houd uw stap aërobe en interval lessen interessant door te blijven zoeken naar verschillende combinaties van oefeningen en het variëren van de moeilijkheidsgraden geschikt om de conditie van elke klasse je te leren. Wanneer u meerdere oefening plannen heeft, zal uw leerlingen niet te vervelen door het doen van dezelfde routine de hele tijd.