E2h

Hoe maak je een staande hip flexor stretch doen

Heup flexoren zijn groepen van spieren in de heupen en dijen die het mogelijk maken de knieën naar boven te trekken in de richting van de borst. Deze zelfde spieren kan de heupen om vooruit te komen. Wanneer overwerkt, te strak of te weinig flexibel, kunnen deze spieren zwaar gewond kan raken, het verlagen van uw flexibiliteit. Lange termijn stijve spieren en een slechte flexibiliteit kan leiden tot pijn in de liesstreek en op de voorzijde van de dij. Velen van ons besteden onze dagen met ons lichaam getrokken naar voren, onze schouders gebogen en de heupen en benen in de gebogen positie. Deze constante flexie kan leiden tot vermoeidheid, rugpijn, slechte houding en pijn in de liesstreek en de bovenkant van de dijen. Om spierspanning en pijn te voorkomen en om het verhogen van uw lange termijn flexibiliteit te proberen de staande heup flexor strekt zich hieronder vermeld. Ze kunnen vrijwel overal worden uitgevoerd op elk moment tijdens uw drukke dag.

Ten eerste, terwijl in een staande positie, plaats het ene been voor het andere, met de voeten plat op de vloer, dan magere of longe diep op de voorste been totdat u voelt dat de lichte trek en strekken zich uit langs de bovenkant van de stationaire dij. Houd uw stretch voor ongeveer 20 tot 60 seconden. Vermijd stuiteren de voorwaartse dij of een langere periode dan uw comfort niveau. Schakel vervolgens de benen, en het uitvoeren van dezelfde handelingen, met voeten stevig. Als u problemen ondervindt balancing of een zwakke buikspieren, steady jezelf op de muur of leun naar voren terwijl je de balans tussen twee stoelen.

Een ander staande hip flexor stretch vereist het plaatsen van uw handen achter je hoofd. Met je rug tegen de muur en voeten bij elkaar, loop je handen langs de muur totdat je voelt een lichte pull of stretch in uw buikspieren en liesstreek. Dit traject zal bereiken moeilijker diepe buikspieren die hechten aan de bovenste en binnenste strekken. Deze status heupflexoren rek kan worden uitgevoerd met de poten gescheiden in een brede stand als voeten tegen elkaar. Een bredere houding kunt de spier gebieden worden uitgerekt.

U kunt ook begrijpen de voorkant van elke voet afwisselend

U kunt ook begrijpen de voorkant van elke voet afwisselend, en trek de voet terug naar je billen, terwijl u naar voren duwen de heupen. U voelt zich een stuk in de dij of lies. Deze techniek stelt u in staat om te voelen de individuele bovenbeen stretch. Misschien vindt u het gebruik van het oefenband nuttig voor het behoud uw evenwicht of buigen de dij.

Hoe maak je een staande hip flexor stretch doen. U kunt ook begrijpen de voorkant van elke voet afwisselend.
Hoe maak je een staande hip flexor stretch doen. U kunt ook begrijpen de voorkant van elke voet afwisselend.

Permanent hip flexor stukken zal verhogen van uw flexibiliteit en verlagen van het risico van spier letsel. Gedurende uw werkdag, wanneer je merkt dat je het gevoel stijf of in die "getrokken vooruit" positie, probeer dan deze eenvoudige flexibiliteit technieken om op lange termijn rugpijn, vermoeidheid en een slechte houding te voorkomen. Vergeet niet om uw core sterkte te verhogen door het bijhouden van je buik oefeningen om spierkracht te behouden.