E2h

Hoe maak je een sprong te doen met een bankje

Jump-ups kunnen worden uitgevoerd met behulp van een bankje

Jump-ups kunnen worden uitgevoerd met behulp van een bankje. Een sprong met een bank is een zeer populaire oefening routine die je kunt goed doen in uw eigen huis. Alles wat je nodig hebt is een sterke en stevige basis die is rond twee of meer voeten in de hoogte, afhankelijk van hoe hoog je kunt springen en hoeveel uithoudingsvermogen je hebt. Dit is een zeer inspannende lichaamsbeweging die u zullen helpen duizenden calorieën te verbranden in slechts een paar minuten. Naast het helpen van u afslanken, zal het ook het werk van uw buikspieren, je beenspieren, en zelfs je billen. Hier is hoe.

  • Positie. Allereerst moet je jezelf in een positie die u toelaat om gemakkelijk te springen met zo weinig mogelijk inspanning. Vergeet niet, springen op een bank is vrij moeilijk op zich, dat is waarom er geen noodzaak voor u om extra belemmeringen toe te voegen. De beste houding voor het helpen u zo gemakkelijk springen als mogelijk is door het buigen van je knieën lichtjes om uw benen veel springier. Afgezien van ervoor te zorgen dat uw benen enigszins gebogen zijn, moet je er ook voor zorgen dat uw voeten uit elkaar staan ​​schouderlengte, die moet u toestaan ​​om de stabiliteit te handhaven als je springt, en die ook zullen uw benen wijder en meer veerkrachtig.
  • Springen. Eenmaal in de juiste positie, de volgende stap is om daadwerkelijk springen. Doen door samenpersen benen te buigen en zo dicht mogelijk. Wanneer u een stroomversnelling geraakt, start decomprimeren je benen en begint de eigenlijke sprong. Ook proberen om uw lichaamsgewicht te gebruiken om te helpen het momentum te verhogen. Dit betekent dat je ook moet je lichaam te gooien naar boven, zodat u in staat zullen zijn om uw been macht te vergroten meer. Als je eenmaal in de lucht, moet u in staat uit te strekken je benen volledig op voordat je nodig hebt om ze te trekken weer terug als je begint uw land. Tegen de tijd dat je het land, moet je benen weer worden gebogen. Door overloop met benen gebogen, zult u in staat zijn om een ​​groot deel van de impact te absorberen, zodat u niet het gevoel te veel druk. Zorg ervoor dat je benen zijn de uitdaging van het absorberen van de impact echter.
  • Voorbereiding voor de sprong naar beneden. Strek je benen, zodat je een klein sprongetje te maken, terwijl nog steeds op de bank, met je hele lichaam recht en met de veer vaart geleverd alleen uw voeten. Zodra je land, buig je knieën en begint te dalen. De afdaling zal vereisen dat u gewoon naar voren te duwen je lichaam en je gewicht te gebruiken voor de sprong. Nogmaals, zorg ervoor dat u een beetje grond met beide benen gebogen.
  • Houding. Zorg ervoor dat je rug recht is tijdens de oefeningen. Dit zal uw saldo en zal uw wervelkolom voorkomen dat deze van de impact van springen en springen naar beneden.


Voer minstens tien van de sprongen voor elke set

Hoe maak je een sprong te doen met een bankje. Voorbereiding voor de sprong naar beneden.
Hoe maak je een sprong te doen met een bankje. Voorbereiding voor de sprong naar beneden.

Voer minstens tien van de sprongen voor elke set, en voer tot drie sets om de andere dag. Met deze stappen, moet u in staat om uw been-en bilspieren te oefenen zonder de noodzaak om dure sportschool apparatuur aan te schaffen. Dit is ook een oefening die u kunt uitvoeren thuis of in uw garage.