E2h

Hoe maak je een snelle en gezonde karbonade eten klaar te maken

Varkensvlees is een van de meest opgegeten vlees

Varkensvlees is een van de meest opgegeten vlees. U kunt dit doen een heleboel verschillende recepten met varkensvlees. Het is zeer veelzijdig. Het kan worden gekookt met soep, saus of het kan worden gebakken of gegrild. Maar het heeft ook veel vet. Er zijn fokkers die varkens fokken met biologische voeding om het vet dunner en gezonder te maken. Verwijder altijd de varkensvet, omdat niet alleen zal het pond toe te voegen op je lichaam, maar het kan ook uw bloeddruk stijgen.

Hier is een snelle en eenvoudige gegrilde karbonade recept dat je kunt doen thuis. Grillen varkensvlees is gezond, omdat je niet hoeft te koken olie meer te gebruiken. Perfect deze gemakkelijke en gezonde menu voor het diner. Hier is hoe.

  • Haal het vlees uit de vriezer en dooi. In afwachting van het varkensvlees te ontdooien, bereiden een marinade. Combineer sojasaus, peper en zout, een snuifje suiker, azijn en knoflook. Braaklegging.
  • Kook de karbonades tot ze zacht en gaar zijn. Verwijder het vet omdat het vet bevat een zeer hoog cholesterol die niet goed is voor het hart en bloeddruk. Je zou niet willen om een ​​zeer vette karbonade eet alleen een hoge bloeddruk na afloop hebben.
  • Na het varkensvlees wordt gekookt, zet het in de marinade voor minstens dertig minuten. Bereid uw grill en zet houtskool en beginnen met het maken van vuur door het gieten van een kleine hoeveelheid kerosine. Wacht tot het vuur sterft en de geur van de kerosine gaat weg en blijven alleen sintels van houtskool.
  • Wanneer het vlees is gemarineerd voor een tijdje, zet het op de grill. Bestrijk beide zijden met de marinade en draai het om elke kant. Grillen verliest ook het vet dat zich in de mager vlees. U zult merken dat het vet zal druipen op de houtskool.
  • Draai het vlees om de paar minuten om ervoor te zorgen dat elke kant gelijkmatig wordt gekookt.
  • Wanneer het vlees is donker bruin aan elke kant, controleer dan de binnenkant van de karbonade voor bloed door het snijden in het vlees. Als de binnenkant is als goed gekookt, zet het in een plaat met tissue papier eruit lopen overtollige olie en vet. Herhaal de procedure met de andere stukken van karbonade. Vul de houtskool als er niet veel ember voor de andere stukken.
  • U kunt versieren de karbonade met peterselie op de top. Serveer met aardappelpuree of gestoomde rijst.


Wanneer grillen varkensvlees of enige vorm van vlees

Hoe maak je een snelle en gezonde karbonade eten klaar te maken. Haal het vlees uit de vriezer en dooi.
Hoe maak je een snelle en gezonde karbonade eten klaar te maken. Haal het vlees uit de vriezer en dooi.

Wanneer grillen varkensvlees of enige vorm van vlees, is het belangrijk om te onthouden niet om het vlees verbranden, omdat studies tonen aan dat verbrande gegrild vlees bevat die kanker veroorzaken kankerverwekkende stoffen. Als u het vlees niet beletten branden, hetzij omdat de binnenkant nog rauw of het vuur te sterk is, verwijder dan de verbrande vlees voor het eten. Als u bak de karbonade, verwijder het vet en het gebruik van gezond koken olie, zoals koolzaad, maïs of olijfolie en laat het overtollige vet en olie met tissue papier voor het opdienen.