E2h

Hoe maak je een slechte hoofdpijn verdwijnen

Het hebben van een slechte hoofdpijn kan voorkomen dat u van het doen van uw dagelijkse activiteiten. Dit kan voorkomen dat je het doen van uw werk of het hebben van een goede dag met uw kinderen. Wanneer u een slechte hoofdpijn ervaart, is het belangrijk dat u rusten en jezelf niet dwingen om dingen die je niet kan doen. Volg de tips die hieronder worden verstrekt om zich te ontdoen van je slechte hoofdpijn.

  • Ga naar huis en rust. Als u op het werk of met je vrienden als je hoofdpijn stakingen, de beste ding om te doen is naar huis gaan om wat rust te krijgen. Het heeft geen zin om jezelf te dwingen te werken of andere activiteiten ontplooit, omdat je niet productief zijn vanwege uw hoofdpijn. Als je thuis komt, liggen op je bed en vermijd het doen van andere activiteiten.
  • Drink veel water en eet voedsel. In sommige gevallen is de oorzaak van hoofdpijn is honger of uitdroging. Sommige mensen die gestresst zijn met werk en hebben veel dingen te doen vergeten te eten en dit kan een slechte hoofdpijn veroorzaken. Drink een of twee glazen water om de symptomen te verlichten. Eet een goede maaltijd, zodat je maag kan iets te verteren hebben.
  • Neem geneesmiddelen. Als u last heeft van allergieën of andere medische aandoeningen, deze kunnen de redenen waarom u met een hoofdpijn. Neem een ​​aspirine om de hoofdpijn snel weg te gaan. Als u nog andere medicijnen, kunt u ook meenemen naar de hoofdpijn te verlichten. Vergeet niet om zelf medicatie. Neem de medicijnen die u moet nemen voor uw medische toestand.
  • Masseer je hoofd. Masseer je slapen, voorhoofd en nek. Gebruik je vingers en gebruik maken van een cirkelvormige beweging bij het masseren van uw tempels. Door dit te doen kan helpen de bloedcirculatie en kan de spanning teweeggebracht door uw hoofdpijn te verlichten. Dit moet helpen verlichten van de pijn zelfs maar voor een tijdje.
  • Zorg voor voldoende rust. Als u rust, ga in uw binnenkamer, sluit de rolluiken of de gordijnen dicht. Doe de lichten uit en stap in bed. U moet ook een eind al het lawaai in de kamer en houd het rustig. Hoofdpijn kan erger worden met geluid en licht. Sluit je ogen en probeer te slapen. Hopelijk zal je hoofdpijn weg zijn als je wakker wordt.
  • Ga naar de dokter. Als uw hoofdpijn niet verdwijnt na het doen van de genoemde dingen, moet je naar de dokter te gaan voor een consult. De hoofdpijn kan worden veroorzaakt door iets ernstigs, dus je moet gaan voor een checkup voor de zekerheid.


Hoe maak je een slechte hoofdpijn verdwijnen. Ga naar huis en rust.
Hoe maak je een slechte hoofdpijn verdwijnen. Ga naar huis en rust.

Dit zijn de dingen die je kunt doen om zich te ontdoen van een slechte hoofdpijn. Enkele van de meest voorkomende oorzaken van hoofdpijn zijn stress, gevoeligheid voor licht, rookkanaal of andere infecties. Als u last heeft van deze, ga dan naar de dokter meteen, zodat u de juiste medicatie voor uw aandoening te krijgen. In sommige gevallen kan hoofdpijn worden veroorzaakt door ogen. U kunt naar de oogarts om te zien of er iets mis is met je ogen.