E2h

Hoe maak je een opwarming kruidenthee mix maken

Kruidenthee is een thee bestaande uit planten infusies

Kruidenthee is een thee bestaande uit planten infusies, met uitzondering van de Camellia Sinensis. Het bevat geen cafeïne als gewone thee, zodat mensen met maagzuur kan het consumeren zonder zorgen. Afhankelijk van de samenstelling kan genezen aandoeningen; geven gezondheidsvoordelen, of bieden een combinatie van beide. U kunt uw eigen mix van warming-kruidenthee door het volgen van de onderstaande stappen:

  • Bereid de ingrediënten en gereedschappen. Je zult 2 theelepels gedroogde sinaasappelschillen, 2 eetlepels rozenbottels, 1 eetlepel gedroogde gemberwortel, een theezeefje of thee bal, een middelgrote kom, een lepel en een amberkleurige fles nodig heeft om een opwarming kruiden thee melange. U kunt kopen al deze dingen in een natuurlijke gezondheid te slaan.
  • Maak de kruidenthee mix. Met behulp van een lepel, meng alle ingrediënten in een middelgrote kom, en bewaar het mengsel in een amberkleurige fles. De amberkleurige fles maakt een goede container voor kruidenthee, want het houdt de ingrediënten beschut tegen licht en warmte.
  • Infundeer de kruidenthee mix. Roer de kruidenthee mix in de amberkleurige fles. Als je een thee bal, zet een theelepel van het mengsel in de thee bal, en steile het in een mok gevuld met heet water. Anders direct zet het mengsel in de beker. Laat de kruiden staan ​​ongeveer 10 minuten, en verwijder ze met theezeefje.
  • Probeer een andere kruiden opwarming thee recept. Behalve het recept hierboven vermeld, kunt u ook een kruiden-warming thee met kruidnagel en kaneel. Giet 3 kopjes water in een pan en voeg 1 theelepel kruidnagel en 2 stokken van kaneel in. Kook het mengsel gedurende 15 minuten. Doe het mengsel in een mok, en laat het steil voor 10 minuten. Zeef de kruiden, voor het drinken.
  • Kruidenmengsel mengen. U kunt andere ingrediënten toe te voegen aan uw kruidenthee op basis van het effect dat u wilt hebben op je lichaam. Als je een medicinale thee wilt, zet vogelmuur, mint, tijm, zoethout, of salie aan uw mix. Als u wilt dat uw thee een beetje pittig, voeg citroenschil, hibiscus, geurende blad geranium, roos bloesem in. Als u wilt een ontspannende thee te drinken, zet lindebloesem, haver stro, kamille, citroenmelisse, of skullcap om uw thee mix. Planten die uw thee lekker zijn citroenverbena, munt, hibiscus, en kamille.


Het is een goed idee om je eigen kruiden planten groeien

Hoe maak je een opwarming kruidenthee mix maken. Bereid de ingrediënten en gereedschappen.
Hoe maak je een opwarming kruidenthee mix maken. Bereid de ingrediënten en gereedschappen.

Het is een goed idee om je eigen kruiden planten groeien, als je houdt van het drinken van thee en hebben wat ruimte in uw tuin. Dit stelt u in staat op te halen kruiden fris en recht uit de tuin wanneer u ze nodig hebt. Zorg er wel voor dat wat je planten niet behandeld met pesticiden, en dat je weet wat je groeien. Lees over kruiden, zodat u weet dat de voordelen die u kunt krijgen van hen.

Bij het drinken van kruidenthee

Bij het drinken van kruidenthee, gebruik dan schoon gefilterd water. Kraanwater kan maskeren de rijke, volle smaak van kruidenthee, het beperken van de thee drinken ervaring. Ook, drink kruidenthee vlakte, zodat u kunt de volledige voordelen voor de gezondheid te ontvangen. Als u wilt uw thee te zoeten, echter gebruik maken van honing of een kaneelstokje, in plaats van suiker. Uw thee zal gezonder zijn op deze manier.