E2h

Hoe maak je een one - arm borst drukt doen met kettlebells

Eenmaal werd een kettlebell genoemd girya

Eenmaal werd een kettlebell genoemd girya. Het is ontstaan ​​in Rusland en woog slechts ongeveer 16 kilogram. Vandaag de dag, de kettlebell heeft verschillende gewichten van ongeveer 2,3 kg tot maximaal 79kg. Hoewel verschillend in gewicht elke kettlebell nog voordelig. Gebruik dit om uw flexibiliteit, kracht en cardiovasculaire gezondheid te verbeteren. Er zijn vele kettlebell oefeningen om mee te beginnen. Onder de gemakkelijkste maar toch zeer voordelig zijn de one-arm op de borst persen.

De een-arm borst drukt zal de versterking van de borst en het verbeteren van de arm gewrichtsbanden en pezen. Hier is hoe het te doen een goede one-arm borst drukt met een kettlebell:

 • Leg je rug plat op een oefening mat. Apart gezet van de benen en leg de linkerhand in een comfortabele kant. Alleen de rechterarm zal de training voor de eerste set. Houd de kettlebell met uw rechterhand. Houd het zo je handpalm niet gericht is op de bal. Buigt u uw arm over hoek van 90 graden en houd de elleboog dicht bij je lichaam.
 • Start de one-arm borst drukt. Hoewel slechts een arm beweegt, deze kettlebell oefening ten goede aan de hele lichaam als gevolg van de gespannen terwijl het doen van deze oefening. Til de kettlebell omhoog. Strek de pols en sluit uw arm als het wordt opgewekt. De juiste houding helpt ook bij het versterken van de gewrichten. Adem uit terwijl je omhoog de kettlebell. Adem in terwijl je de kettlebell tot het starten van de arm's positie. Maak ten minste 10 herhalingen voor de rechterarm.
 • Gebruik maken van de linker arm. Deze keer zul je het met een arm borst drukt doen met je linker arm. Nogmaals, houd de kettlebell met de bal aan de achterkant van je handpalm. Buig de elleboog tot een hoek van 90 graden en krijgen het dicht bij het lichaam. Steek je arm omhoog en breng het naar beneden. Houd nooit uw adem in, maar in plaats daarvan uitademen terwijl het verhogen van de kettlebell en adem terwijl je het naar beneden. Maak zoveel herhalingen als je deed met de andere arm.


De twee-armige borstpres is bijna hetzelfde als een arm

De twee-armige borstpres is bijna hetzelfde als een arm. Het enige verschil is dat u twee kettlebells zijn bedrijf in plaats van een. Verhoogd, waardoor de kettlebells omlaag tegelijkertijd. Adem als hoe je zou doen met de one-arm borst drukt. Adem uit terwijl het verhogen van de kettlebells en adem in als je ze naar beneden. Herhaal dit zo vaak als je kunt of bij voorkeur ten minste 10 keer.

Naast de een-arm en twee-armige borst drukt, kunt u ook proberen de katapult. Hier is hoe het te doen:

  Houd en hang een lichte kettlebell met een hand

  Hoe maak je een one - arm borst drukt doen met kettlebells. Leg je rug plat op een oefening mat.
  Hoe maak je een one - arm borst drukt doen met kettlebells. Leg je rug plat op een oefening mat.

 • Houd en hang een lichte kettlebell met een hand.
 • Snel voorbij de kettlebell aan de andere kant, alsof u het gooien van het. Doe dit voor ongeveer 10 keer.

Deze oefening zal nuttig zijn als je je rug zo recht mogelijk te houden tijdens de gehele duur van de oefening.

Kettlebells zijn al zo populair als de dumbbells en halters

Kettlebells zijn al zo populair als de dumbbells en halters. Maar net als andere oefening apparaten, je moet gebruiken kettlebells goed. Houd het zo dicht mogelijk bij uw botten van het mogelijke moet de schouders altijd vergrendeld en neer, en altijd strak om je lichaam. Bewaar al deze in het achterhoofd, terwijl het doen van de one-arm op de borst pers of een kettlebell oefeningen.