E2h

Hoe maak je een niet - traditionele genezer kiezen

Het vinden van een niet-traditionele genezer is zeer veeleisend

Het vinden van een niet-traditionele genezer is zeer veeleisend. Je moet specifiek weten de aard van de niet-traditionele genezing die je nodig hebt. Wees gewaarschuwd. Je wilt niet te worden bedrogen. Zorg ervoor dat voordat u een deel met uw kostbare geld, heb je al vastgesteld dat de niet-traditionele genezer is in de beste positie om u te helpen. Hier zijn enkele richtlijnen voor uw gemakkelijke verwijzing:

  • Bepaal de belangrijkste reden waarom je nodig hebt om de diensten van een niet-traditionele genezer maken. Heeft u geprobeerd voor je conditie alles wat mogelijk is met behulp van traditionele geneeskunde? Bent u op zoek gewoon voor een alternatieve optie of is dit al uw wanhoopsdaad? Wilt u de niet-traditionele genezer om je iets dat een aanvulling op wat je op dit moment voor traditionele geneeskunde of wil je iets dat helemaal radicaal en onconventioneel soort van genezing? Houd er rekening mee dat als de traditionele geneeskunde heeft veel kwakzalver artsen, hetzelfde geldt voor niet-traditionele genezing. Je wilt niet te eindigen te maken met een valse sjamaan die opzettelijk het opzetten van shop om prooi op mensen zoals jij. U kunt ook voldoen aan een aantal acupuncturisten, chiropractors, of masseuses. Merk op dat jaren geleden, hun diensten op de juiste wijze zou kunnen zijn ingedeeld als niet-traditionele. De afgelopen jaren ze uiteindelijk vaker en meer geregeld.
  • Krijg aanbevelingen van mensen die u vertrouwt. Vraag verwijzingen van uw gezin, familie, collega's en vrienden. Zij kunnen ken persoonlijk een niet-traditionele genezer die kan u helpen. Meestal is een eerste klas niet-traditionele genezer niet veel vertrouwen op zware reclame. Omdat hij weet dat hij goed is, hij is volledig afhankelijk van mond tot mond. Dit geldt in het algemeen en van toepassing bij de Native Europese niet-traditionele genezers.
  • Wees bereid om een aantal vragen te stellen tijdens uw eerste gesprek. Het is zeker handig als je kunt eerst noteren uw mogelijke vragen. Het is misschien niet echt gunstig zijn voor geheel vertrouwen in je geheugen. De echte McCoy gaat om het idee van een eerste vergadering welkom. Hij is meer dan bereid om u te laten beoordelen en ontdek de strengheid en de omvang van zijn diensten. Als uw contactpersoon zich gekrenkt voelen door uw verzoek voor een eerste bijeenkomst, denk opnieuw. Het ruikt raar. Misschien wil je niet na te streven het krijgen van zijn diensten, ondanks een sterke aanbeveling.

Hoe maak je een niet - traditionele genezer kiezen. Bepaal de belangrijkste reden waarom je nodig hebt om de diensten van een niet-traditionele genezer maken.
Hoe maak je een niet - traditionele genezer kiezen. Bepaal de belangrijkste reden waarom je nodig hebt om de diensten van een niet-traditionele genezer maken.

Naast het kennen van de bijzondere diensten die de niet-traditionele genezer kan voor u, moet u ook de betrokken vergoedingen te bepalen. Als hij vraagt ​​om een ​​financiële vergoeding, gebruik je gezond verstand om te zien of het redelijk is of niet. Echter, als u te maken met een Native Europese niet-traditionele genezer, moet u aandacht aan een aantal conventies. Als u niet in rekening gebracht met iets, is het gebruikelijk om salie, tabak, of kruidenierswaren bieden als een blijk van waardering.

Het gesprek moet in staat zijn om u de ruimte of het uitkijkpunt om te beslissen of de niet-traditionele genezer die je net hebt ontmoet is in de beste positie om u te helpen. Als tijdens het genezingsproces, je plotseling ongemakkelijk voelt over de procedures, vertrouw op je instinct. Aarzel niet om de healing sessie te beëindigen. U kunt altijd op zoek naar een andere.