E2h

Hoe maak je een medicinale kruidenolie te maken

Medicinale kruidenoliën worden gemaakt van biologische planten en kruiden. Deze zijn vaak voor helende doeleinden. Mensen die deze helende oliën zeggen dat het is zeer gunstig voor het genezen van wonden en het behandelen van andere huid-gerelateerde problemen.

Hoe maak je een medicinale kruidenolie te maken. Kies de plant die je gaat gebruiken.
Hoe maak je een medicinale kruidenolie te maken. Kies de plant die je gaat gebruiken.

Als u geïnteresseerd bent in het maken van je eigen helende olie, kunt u de onderstaande stappen voorzien.

Hier zijn de stappen over hoe een geneesmiddel kruidenolie te maken:

Kies de plant die je gaat gebruiken. U moet weten welke plant om te gebruiken bij het maken van uw medicinale kruidenolie. U moet ook weten waar de plant te vinden. Neem contact op iemand die weet over de plant om het makkelijker vinden.

Krijg een greep van de plant. Als je eenmaal weet waar je de plant te krijgen voor de medicinale kruidenolie, krijgen en beginnen met het proces van het maken van de helende olie.

Laat de plant droog. De eerste stap in het maken van de geneeskrachtige kruiden olie is te laten de plant droog. Dit om schimmels te voorkomen die in de genezing olie.

Hak of snijd de plant. Als de plant al droog is

Hak of snijd de plant. als de plant al droog is. Krijg een greep van de plant.
Hak of snijd de plant. als de plant al droog is. Krijg een greep van de plant.

Hak of snijd de plant. Als de plant al droog is, moet u deze hakken of gehakt in stukken. Deze stap wordt gedaan om het oppervlak van een materiaal voor infusie verhogen. Deze stap kan worden overgeslagen, maar hak-en hakken de plant kan in feite maken de resulterende olie sterker.

Zet de plant in een fles container. Pak de fles container met de plant. Pak de fles stevig maar voorzichtig. Wees voorzichtig dat u de plant morst.

Doe olijfolie in de fles container. Het volgende ding dat u hoeft te doen is om de fles te vullen container met olijfolie. Giet tot aan de rand van de fles container. Nauw sluit de dop van het flesje en plaats een etiket op het lichaam van de fles. Details moeten ook de ingrediënten en de datum waarop het geneesmiddel kruidenolie is gemaakt.

Zet de fles verpakking op een donkere plaats. Bewaar de fles houder met de bestanddelen van de genezing olie in een donkere plaats. Bewaar het voor 6 weken. De plant kan reageren met de olijfolie. Dit kan leiden tot zeepbellen te komen en door de dop van de fles container sijpelen. Maak je geen zorgen dit is een normale reactie van het gemengde stoffen. Controleer het peil van de olie in de fles container elke keer in een tijdje. Opnieuw toevoegen olie totdat het peil bereikt van de velg opnieuw.

Zeef de olie. Wanneer de zes weken het opslaan is voltooid, opent u de fles container en giet het in een zeef. Deze scheidt de plant uit de olie.

Doe de gezeefde olie in haar vaten. Na inspanning, kunt u nu giet de helende olie in kleinere verpakkingen voor eenvoudiger gebruik.

Het maken van uw eigen medicinale kruidenolie geeft u de zekerheid dat de gebruikte planten zijn allemaal vers en effectief. Zorg ervoor dat u de geoogste planten zelf, of je hebt het gezien worden geoogst. Maak uzelf vertrouwd met de kennis van het maken van een healing olie, zodat u niet hoeft te de volgende keer dat je nodig hebt om het te gebruiken kopen.