E2h

Hoe maak je een leg - press machine

De uitoefening van uw beenspieren maakt het slanker en geeft het meer definitie. Het zal ook uw benen sterker, die zullen bijdragen tot de algehele conditie van je hele lichaam. Vanwege dit, zijn veel mensen geobsedeerd over het uitwerken van hun quadriceps en de hamstrings het gebruik van de verschillende fitnessapparaten in sportscholen.

Hoe maak je een leg - press machine. Goed plaats jezelf op de leg-press machine.
Hoe maak je een leg - press machine. Goed plaats jezelf op de leg-press machine.

De leg-press machine is een van de meest populaire apparatuur die wordt gebruikt in de versterking en versteviging van de beenspieren. Leren om het goed te gebruiken zal u helpen bereiken uw doel en ervoor zorgen dat u verwondingen te voorkomen als goed. Hier is hoe je een leg-press machine te gebruiken:

  • Hydrate jezelf. Ongeveer een uur voor het raken van de sportschool, moet u op zijn minst een glas water te drinken om de conditie zelf voor de oefening. Water elimineert lichamelijke gifstoffen en helpt te voeren van de voedingsstoffen in het lichaam. Het houden van jezelf goed gehydrateerd zal je ook helpen beter te presteren in elke activiteit.
  • Goed Plaats jezelf op de leg-press machine. Zit op de leg-press machine. Zorg ervoor dat uw hoofd en de rug raakt de zetel van de apparatuur geschuimd. Als het niet aanpassen van de machine totdat je de gewenste positie. Vervolgens uw voeten uit elkaar zet ongeveer schouderbreedte op het platform. Je tenen moeten naar voren te wijzen en ze moeten plat op het platform. Zorg ervoor dat uw knieën in hoek van 90 graden. Naar aanleiding van deze houding is van cruciaal belang bij het voorkomen van rugklachten en verwondingen.
  • Druk op het gewicht. Houd de handgrepen van de leg-press machine. Bereid u voor om het gewicht van de leg-press machine drukt door de aanscherping van uw buikspieren. Door dit te doen zal motiveren van uw kern en de beveiliging van uw rug. Adem in als u op het gewicht. Langzaam de controle van uw ademhaling, zodat de lucht kan circuleren rond je lichaam. Begin om uit te ademen als je bij de top van de extensie. Net als bij het inademen, langzaam de controle van uw ademhaling te helpen uw lichaam voor te bereiden op de volgende druk. Doe niet meer dan 3 sets van 10 herhalingen, als je een beginner bent.
  • Hydrate jezelf weer. Het is belangrijk om op zijn minst een glas water te drinken na het doen van de leg-press. Op deze manier zou je in staat zijn om de vloeistoffen die je lichaam heeft verloren door het zweten te vervangen. Draag een fles water bij je elke keer als je uit te oefenen, zodat je zou altijd een drankje bij de hand.


Het is beter als je een personal trainer te krijgen om u te helpen bouwen aan een dieet en training regime voor je lichaam het type. Op deze manier zou je het meeste uit uw oefening en op hetzelfde moment wordt u binnengeleid in een gezonde levensstijl. Afgezien van deze, moet u ook iemand om te praten over het gewichtsverlies problemen die je hebt met en iemand om je te motiveren in de uit te werken.

Maak een dieet en lichaamsbeweging grafiek om u te helpen bij te houden van wat je eet en hoeveel je beweegt. Ook uw gewicht om de twee weken, zodat u weet of je dichter of verder van uw fitness doel. Maak jezelf verantwoording schuldig aan uw dieet en lichaamsbeweging door het geven van jezelf een beloning elke keer krijg je dichter bij het bereiken van uw gewenste gewicht. U kunt zelfs vertellen een aantal vrienden of blog over uw gewichtsverlies reis, zodat je zou voldoende steun om te volharden door je dieet en lichaamsbeweging.