E2h

Hoe maak je een kruiden voetbad

Foot pijn is een van de meest voorkomende gezondheidsklachten in ons land. Het beïnvloedt bijna negen van de tien mensen en wordt te vaak genegeerd. Onze voeten ondersteunen ons gewicht ons hele leven, en zij zijn een van onze meest waardevolle en ondergewaardeerde lichaamsdelen. Foot pijn kan ook leiden tot andere problemen, waaronder pijn in de rug, hoofdpijn en zelfs een slechte houding.

Een geweldige manier om onaangename voeten verzachten is met een Soothing Herbal Foot Soak. Herbal voetbaden zijn makkelijk te maken en een geweldige manier om te ontspannen na een lange dag. Niet alleen zal het uw voeten zich 100% beter na een kruiden voetbad, maar zowel je lichaam en geest voelen zich meer uitgerust en ontspannen ook. Het maken van uw eigen voetbad bespaart u een bundel over gaan naar een dure spa.

Wat je nodig hebt:

  • 2 kopjes - gedroogde kruiden (zie lijst en beschrijvingen na instructies)
  • 2 liter gedestilleerd water
  • ½ kopje zuiveringszout
  • ½ bitterzout
  • 1 Grote pan of voetbad
  • 1 grote pan
  • 1 handdoek

Instructies:

Stap 1: Was uw voeten met zeep en water en droog voorafgaand aan uw voetbad.

Hoe maak je een kruiden voetbad.
Hoe maak je een kruiden voetbad.

Stap 2: Verwarm het water in uw grote pan. Brengen aan de kook en voeg uw keuze van gedroogde kruiden, zouten en het bakpoeder.

Stap 4: Laat mengsel sudderen gedurende 10-15 minuten.

Stap 5: Plaats uw grote pan of voetbad op de top van een handdoek op de vloer. Giet uw kruiden voetbad in uw klaar pan en laat 10 minuten staan ​​of tot warm genoeg om aan te raken.

Stap 6: Ontspan en geniet!

Er zijn veel verschillende kruiden die verkrijgbaar zijn met hun eigen unieke vaardigheden. Ze kunnen worden gekocht bij de apotheek, natuurlijke gezondheid winkels en online. Hier zijn een paar van de meest gebruikte rassen voor pijn in de voet.

Lavendel heeft in het verleden is gebruikt in baden te zuiveren en schoon te maken met de geest en het lichaam, het is zeer effectief wordt gebruikt om slapeloosheid, angst en pijn te genezen. Lavendel heeft ook schimmeldodende en antibacteriële eigenschappen en wordt beschouwd als een zeer ontspannende geur.

Gember is gebruikt in de traditionele geneeskunde in Azië al duizenden jaren. Het heeft zeer sterke antioxidant eigenschappen en is gebruikt om pijn van huidaandoeningen en irritaties eeuwen

Hoe maak je een kruiden voetbad.
Hoe maak je een kruiden voetbad.

Kamille is over het algemeen kalmerend en effectief voor actuele huidverzorging en wordt ook gebruikt om emotionele irritatie te kalmeren.

Pepermunt is ideaal voor het kruiden voet doorweekt vanwege zijn antiseptische eigenschappen. Pepermunt helpt bij het verminderen roodheid en irritatie van de huid en de toename van het verkeer. Verhoogde circulatie helpt verlichten jeuk en verwijdert gifstoffen. De koelende werking van pepermunt is een leuk effect op vermoeide, gezwollen en pijnlijke voeten.