E2h

Hoe maak je een kook infectie te behandelen

Kookt zijn rode bulten meestal gevuld met zweren

Kookt zijn rode bulten meestal gevuld met zweren. Ze worden veroorzaakt door de bacterie Staphylococcus aureus. Deze bacterie infecteert de poriën in de huid of de haarwortel. Gebieden die zijn blootgesteld aan zweet en veel wrijving meestal sites voor infectie. Wetenschappelijk, wordt het genoemd een furunkel. Als ze verschijnen in clusters, zijn ze bekend als karbonkels.

Kookt zijn meestal erg pijnlijk

Kookt zijn meestal erg pijnlijk. Het blijft meestal voor een week of twee. Hier is een eenvoudige manier om een ​​kook infectie te behandelen.

  • Was het besmette gebied. Was altijd het besmette gebied met warm water en een antimicrobiële zeep. Wees altijd voorzichtig bij het hanteren van uw kook. Na het wassen van het besmette gebied, dep het droog met een zachte handdoek of tissue. Met behulp van een katoenen bal, van toepassing alcohol rond de kook. U kunt ook op de kook ook. Zorg ervoor dat het opdroogt voordat bedekken met gaasverband. Het plaatsen van een gaasverband over de kook wordt voorkomen dat de infectie zich verspreidt. Zorg ervoor dat u dit meerdere keren per dag te doen. Een ander alternatief voor het wassen van de kook is om het te weken in een bad met Epsom zout. Zorg ervoor dat het water warm is en het zout volledig is opgelost.
  • Draag losse kleding. Voor kookt snel te genezen, moet luchtcirculatie. Daarom is het belangrijk om losse kleding. Hierdoor wordt voorkomen dat de kook van wrijven tegen uw kleding. Strakke kleding zal niet helpen bij de behandeling kook infectie. Het kan ook worden veroorzaakt te verspreiden. Uw kook kan ook pop als je die draagt ​​strakke kleding en zal ook zorgen dat u zich ongemakkelijk voelt.
  • Breng een warm kompres. U kunt toepassen een warm kompres of genieten van een zachte kleine handdoek in warm water. Breng dit op het besmette gebied voor twintig tot dertig minuten. Doe dit meerdere keren per dag om u te laten genezen uw kook sneller. Een warm kompres helpt de kook om sneller te genezen door het veroorzaken van de kook voor de afvoer van de pus sneller. Door de warmte, de pus beweegt naar boven aan de kook waardoor het sneller uitlekken. Als pus ademt uit, knijp niet de kook, maar veeg het pus uit met de gaasverband.
  • Breng een antibiotische zalf. Er zijn antibiotische zalven verkrijgbaar in drogisterijen. Breng een kleine hoeveelheid aan de kook en rond de kook ook. U moet de applicatie te herhalen na twee uur. Blijf de antibiotische zalf van toepassing tot de kook volledig droogt uit. Een natuurlijk antibioticum zalf is aloë vera. U kunt ook gebruik maken van deze antibiotica zalven.


Vergeet niet om nooit pop de kook

Hoe maak je een kook infectie te behandelen. Was het besmette gebied.
Hoe maak je een kook infectie te behandelen. Was het besmette gebied.

Vergeet niet om nooit pop de kook. Probeer niet om lans de kook zelf. Dit kan ernstige infectie veroorzaken, kan de infectie te verspreiden, of kan leiden tot littekens. Vermijd schrobben het besmette gebied en de kook. Schrobben kan de kook tot pop. Laat de kook sijpelt uit de pus vanzelf. Vermijd het induceren van de pus naar buiten te komen. Als de volgende stappen niet te genezen de kook, onmiddellijk een arts raadplegen. Het is misschien niet de kook, maar een andere infectie.