E2h

Hoe maak je een klit schimmel remedie te maken

Leren hoe je een klit schimmel remedie te maken kan u voorzien van een eenvoudiger manier om schimmelinfecties te genezen. Kliswortel is een kruid dat wordt aangeprezen met vele voordelen, een daarvan is de antifungale middelen. Schimmelinfecties zijn ringworm, jock itch, schimmelinfectie, spruw, en voetschimmel. Ze meestal manifesteren door aanhoudende jeuk, heel klein, vochtig, rode blaren, met zachte, makkelijk te pellen huid. Ringworm is rond van vorm met een rode, schilferige gebied in het midden die langzaam geneest van binnen naar buiten. De meest effectieve deel van de klit plant om schimmelinfecties te behandelen is de wortel, die twee geïsoleerde chemische verbindingen genaamd polyacetylenen die worden toegeschreven aan schimmelwerende eigenschappen bevat.

Om een ​​kliswortel afkooksel te maken

Hoe maak je een klit schimmel remedie te maken. Om een ​​kliswortel afkooksel te maken.
Hoe maak je een klit schimmel remedie te maken. Om een ​​kliswortel afkooksel te maken.

Om een ​​kliswortel afkooksel te maken, eerst snijd de wortel in dunne plakjes en zet deze om in 2 kopjes water. Breng aan de kook, draai het vuur en laat sudderen gedurende 20 minuten. Zeef de wortel stukjes. Verzadig een schoon gaasje of washandje met de vloeistof en leg de doek op het getroffen gebied en laat het zitten voor 30 minuten. Dit zal helpen verlichten de pijn en jeuk en genezen van de schimmelinfectie. Herhaal deze procedure twee tot drie keer per dag tot de infectie is verdwenen.

Een kompres is vergelijkbaar met een afkooksel

Een kompres is vergelijkbaar met een afkooksel, maar de klis bladeren worden gebruikt. Plaats verse bladeren in een pan met water, breng aan de kook, zet het vuur lager en laat gedurende 5 minuten laten rusten. Tap uit de bladeren en gooi het water. Laat de bladeren afkoelen tot ze warm zijn. Breng de bladeren naar het getroffen gebied en laat dit zitten voor 30 minuten. Breng een dun laagje olijfolie op de huid als eerste de bladeren te plakken aan de huid.

Een kliswortel zalf is effectief voor jeuk en helpt bij het genezen huidweefsel. Was en rasp verse kliswortel en meng met saffloerolie en cacaoboter. Plaats op het fornuis en brengen de warmte van het mengsel op 200 graden. Kook het mengsel in een overdekte keramische pot op 200 graden voor twee tot drie uur. Zeef de wortels en terug te keren naar de pot. Voeg geraspte bijenwas en smelten samen. Bewaar het mengsel in potten op een koele plaats. Gebruik de zalf op het getroffen gebied twee tot drie keer per dag. U kunt deze zalf ook gebruiken op de buitenste vaginale gebied om jeuk en ongemak als gevolg van gist infecties te controleren.

Burdock root kan ook intern worden genomen in capsule vorm

Een kompres is vergelijkbaar met een afkooksel. Burdock root kan ook intern worden genomen in capsule vorm.
Een kompres is vergelijkbaar met een afkooksel. Burdock root kan ook intern worden genomen in capsule vorm.

Burdock root kan ook intern worden genomen in capsule vorm. Vul gel capsules met de gepoederde kliswortel en neem 1 tot 2 capsules twee tot drie keer per dag bij de maaltijd. Sommige mensen die diabetes hebben zullen een aantal van gist infecties, omdat de schimmel gedijt in donkere, warme, vochtige plaatsen en wordt verergerd door de verhoogde hoeveelheid suiker in het bloed. Burdock zal helpen de controle van uw bloedsuikerspiegel en de gist schimmel te doden.

Bij het maken van deze recepten, is het altijd het beste om verse Burdock gebruiken omdat het niveau van de schimmelwerende eigenschappen is hoger dan in de gedroogde vorm. Deze klit schimmel remedies zal u helpen om uw infecties te genezen en uw gezondheid te verbeteren.