E2h

Hoe maak je een jurk maat laten vallen

Studies tonen aan dat het verliezen van tien procent van je gewicht kan enorme voordelen voor de gezondheid hebben. Voor velen is dat tien procent gelijk is aan een kledingmaat (of twee). Als gezondheid is je doel, dan kunt u de volgende stappen en op uw manier om laten vallen van een kledingmaat.

Hoe maak je een jurk maat laten vallen. Stel een doel en schrijf het op.
Hoe maak je een jurk maat laten vallen. Stel een doel en schrijf het op.

  1. Stel een doel en schrijf het op. Maak uw doel een prioriteit. Schrijf het op en houd het papier bij de hand. De redenen voor uw doel op dezelfde pagina, dan post het op je koelkast, badkamer spiegel en welke andere plaats dan zou de motivatie nodig hebben.
  2. Geef het suikerhoudende frisdranken. Regelmatige frisdrank bevatten een gemiddelde van 150 calorieën per tijdvak van twaalf ounce kan. Er is geen voedingswaarde verkregen met deze calorieën.
  3. Houd een dagboek voedsel. Een deel van krimpen uw maat is psychologisch. Voor velen, dieet gaat over controle. Door het schrijven van elke hap je in je mond dwing je jezelf om bij te houden wat je eet. U kunt minder kans om die zak koekjes te eten als je op te schrijven in je dagboek. Inclusief wat je gegeten hebt, hoeveel daarvan en hoe laat je aten. Indien mogelijk, het aantal calorieën voor het eten, en je redenen om te eten als je deed. Lijst of je honger, verveeld, angstig, of het was gewoon lunchtijd zodat je gegeten.
  4. Drink water per dag. Vul tussen de maaltijden door het drinken van water. De vloeistof helpt ook reinigen van uw systeem en spanning op de spijsvertering. Drinkwater helpt u verminderen constipatie en je lichaam ontdoen van afvalstoffen en toxines.
  5. Voeg oefening om je routine. Als je niet uit te oefenen, te beginnen door te werken in ten minste drie, dertig minuten durende sessies per week. Als u al een oefening routine, maar je hebt geïnstalleerd op uw gewichtsverlies, voeg een extra dag of sessie van de oefening. Maakt er het beste door het toevoegen van een nieuwe activiteit, zoals fietsen, zwemmen of tennissen.
  6. Swap dessert voor vers fruit. Voor sommigen zou het diner niet compleet zijn zonder dessert. Als u genieten van een beetje zoet na de maaltijd, te bereiken voor vers fruit. De vrucht geeft u dat beetje zoete smaak zonder de lege calorieën. Met rauwe groenten, voegt u vitamines en vezels aan uw dieet dat zal helpen je lichaam krimpen in omvang.
  7. Start het eten van uw groenten rauw. Koken van groenten verwijdert een deel van de vitaminen en mineralen. Koken meestal ook betekent toevoeging van boter, zout of olie aan uw groenten. Probeer in plaats daarvan het eten van uw groenten rauw. Reinig ze goed voordat u ze op uw bord. Rauwe groenten zijn voedzamer en ook een efficiënte manier om vezels toe te voegen aan uw dieet en maak je een vol gevoel.
  8. Swap wit brood voor hoge vezel volkoren brood. Wanneer verteerd, wit brood een impact hebben op je lichaam vergelijkbaar met die van zoete desserts en frisdranken. Als je niet kan geven van de koolhydraten volledig overschakelen naar volkoren brood. U zult voller langer het gevoel met de stevigere brood.
  9. Voeg weerstand opleiding aan uw oefening plan. Weerstand opleiding voegt spier. Door het toevoegen van de spieren, verhoogt u uw stofwisseling, die u zal helpen je er bij neervalt een kledingmaat.

Het instellen van de doelstelling om een ​​maatje kleiner in kleding laten vallen is een beheersbaar stap in een gewichtsverlies of gezondheid plan. Deze suggesties kunnen u helpen deze stap. Als deze lijst lijkt overweldigend, te beginnen met de eerste vier voor twee weken tot een maand, en voeg dan de rest aan het eind van een aangewezen periode.