E2h

Hoe maak je een hippe snap doen in buikdansen

Veel mensen weten buikdansen

Veel mensen weten buikdansen, want het is een van de meest erotische vormen van dansen vandaag. Een aantal mensen, echter, uit te voeren buik dansen, niet alleen omdat deze zijn zeer sexy, maar ook omdat buikdansen is een geweldige manier om je lichaam uit te oefenen terwijl het hebben van plezier. Buikdansen daadwerkelijk zal verbeteren van uw bloedcirculatie, je uithoudingsvermogen, en kan u killer abs en maken uw achterste blik veel meer stevig en veel levendiger. Hier is hoe je kunt de heup snap uit te voeren terwijl buikdansen.

  • Zittend praktijk. Allereerst moet u proberen het beoefenen van deze beweging terwijl je zit. Dit is een vrij complexe stap, hoewel de bewegingen zijn vrij basic. De complexiteit komt voort uit het feit dat je in staat moeten zijn om je kont spieren te controleren als u wilt in staat zijn om een ​​hip snap bereiken. Om de controle over je kont spieren te krijgen, moet u gaan zitten en je aandacht te richten op een van uw billen. Probeer om het te maken zo gespannen als mogelijk, zodat de spieren in die kont allemaal bij elkaar komen en contract. Doe dit minstens drie keer met elk interval die ongeveer tien seconden. Daarna herhaal dit voor de andere bil.
  • Thrusting. Zodra u hebben geperfectioneerd de kunst van het knijpen een bil op een tijd en vast te houden voor een paar seconden, de volgende stap is om te oefenen stoten je heupen. Je zult in staat zijn om dit te doen door op te staan ​​en dan stak je heupen opzij. Thrust de heupen naar links in een snelle beweging en daarna vloeiend terug naar de primaire positie waar je heupen niet gestrekt. Herhaal de stuwkracht drie keer, en dan hetzelfde doen stoten, maar aan de andere kant op.
  • Popping. Nadat u de duwende beweging beoefend, de volgende stap is om de kont oefening combineren met de duwende oefeningen. dit betekent dat je nodig hebt om tegelijkertijd duwen je heupen, terwijl het controleren van uw billen een uit elkaar. met elke stoot, dient u dit te begeleiden met een 'pop' van je kont wang. Dit betekent dat voor de stuwkracht, de spieren in je kont al moet worden gespannen, zodat u kunt los wanneer u de stuwkracht is voltooid. Dit betekent ook dat je nodig hebt om jezelf te synchroniseren, zodat uw linker billen wordt gespannen als je op het punt om stuwkracht naar links, en vice versa.
  • Houding. Zorg ervoor dat u uw houding te behouden, zelfs als je stoten. De juiste houding voor buikdansen is inclusief licht gebogen knieën die u zal toestaan ​​om te bewegen in een vloeiende beweging en schouders en armen die ontspannen aan uw kant. Als u dansen op muziek, kunt u ook gebruik maken van uw armen te accentueren uw buikdans.


Tot slot

Hoe maak je een hippe snap doen in buikdansen. Veel mensen weten buikdansen.
Hoe maak je een hippe snap doen in buikdansen. Veel mensen weten buikdansen.

Tot slot, zorg ervoor dat je veel oefenen, zodat u in staat bent om de heup snap beheersen buikdansen. Met deze stappen en de praktijk, het perfectioneren van de heup snap is eenvoudig. Je zult niet alleen de ontwikkeling van uw buikspieren, maar ook je billen.