E2h

Hoe maak je een healing zitbad nemen

Zitten is een groeiende lijst van voordelen voor de gezondheid dat veel mensen kunnen genieten en gebruiken om zich beter te voelen. Door de aard van haar positie, zittend helpt het lichaam in het circulerende bloed om vermoeide voeten te vergemakkelijken, het verlichten van de druk in evenwicht je lichaam en over het geheel genomen geeft je lichaam een ​​goede rust van continue beweging. Maar wist u dat de goede voordelen van de vergadering nog steeds verbeterd worden en geven u meer gezondheid hulp? Deze uitgebreide gezondheid goedheid in de vorm van een bad - de genezing zitbad.

Hoe maak je een healing zitbad nemen. Een healing zitbad is een soort bad waarin je zit in een bad gevuld met warm water, het idee hier is om je billen en benen in heet water om hen te genezen.
Hoe maak je een healing zitbad nemen. Een healing zitbad is een soort bad waarin je zit in een bad gevuld met warm water, het idee hier is om je billen en benen in heet water om hen te genezen.

  • Een healing zitbad is een soort bad waarin je zit in een bad gevuld met warm water, het idee hier is om je billen en benen in heet water om hen te genezen. Beide artsen en alternatieve geneeskunde beoefenaars zowel adviseren deze behandeling voor episiotomies als gevolg van geboorte van een kind, genitale scheuren, anale fissuren en aambeien. Destijds, Sitz baden zijn alleen beschikbaar in ziekenhuizen en een aantal medische klinieken, maar het goede is dat je kunt nu een zitbad thuis. Hier zijn enkele tips over hoe je een helende zitbad nemen.
  • Houd de kraan. Voordat u in de goedheid van een healing zitbad moet u de benodigde apparatuur voor te bereiden. Dus maak een lijst. Hier zijn de dingen die je nodig hebt: een grote, ondiepe plastic bak, wat Epsom zout, warm water, dekens en natuurlijk handdoeken. Met de juiste apparatuur die u goed voelt in een mum van tijd.
  • Dompel op de juiste plaats. Je gewoon niet dip en een bad nemen in welke gat. Je moet je een grote kom. Koop een als je er geen hebt thuis. De schaal dient tenminste 8 cm diep. Let op, de kom is om op te zitten tot op de bodem genieten en niet de hele benen. Wanneer je de juiste schaal hebben, zet het in een bad wanneer je gaat om het te gebruiken. U kunt ook het op handdoeken. Zorg ervoor dat je geen water morsen op de vloer.
  • Vul het inch De bowl moet nu worden gevuld met water. Zet in een derde vol water. Het water moet medium hete. Meet de temperatuur van het water met je elleboog. Uw hand kan verdragen hitte dus het is niet een goede barometer voor de temperatuur van het water. Vervolgens in een vierde beker van het geheime ingrediënt - Epsom zout. Arts de goedkeuring vereist bij het opzetten van Epsom zout. Zodra de arts wist alles, roer het water en de Epsom zout totdat het zout volledig is opgelost.
  • Handdoeken en dekens aan de redding. Nu zitten op het bad. En toch blijf gedurende 10 minuten of tot 20 minuten. Doe dit totdat het water is afgekoeld. De handdoeken en de dekens zal zorg dragen voor het morsen van water of voor uw omslag als je koud. Blijf baden totdat u zich beter voelt. Altijd doen dingen met mate, als uw zitbad niet werkt moet u uw arts raadplegen.


De zitbad is een eenvoudige en toch een succesvolle manier om hulp te verlenen aan scheelt in de buurt van de bodem. Dus ga je de noodzakelijke dingen, zodat u kunt een duik nemen zodra u een zitbad nodig hebben.