E2h

Hoe maak je een gokverslaving te identificeren

De Nationale Raad voor Probleem Gokken (NCPG) labelt ongeveer twee miljoen Europeanen als pathologische gokkers. In aanvulling op dat, zij van mening is zes miljoen als probleem gokkers. De NCPG cijfers ronduit ondersteunen de indruk dat het gokken is geweest voor bij Europeanen. Nu, als u van plan bent om te weten of u krijgt verslaafd aan gokken, hier zijn enkele van de belangrijke signalen die je nodig hebt om op te letten:

Hoe maak je een gokverslaving te identificeren. Heeft gokken bezighouden je hoofd?
Hoe maak je een gokverslaving te identificeren. Heeft gokken bezighouden je hoofd?

  • Heeft gokken bezighouden je hoofd? Dit moet makkelijk voor u om te bepalen. Gewoon sonde zelf. Heeft u consequent denken? U plezier (en opluchting) te vinden in het herbeleven je verleden of recent gokken ervaringen? Heeft u obsederen plannen van uw volgende gokken onderneming (en avontuur)? Besteedt u veel tijd uitzoeken waar of hoe u uw volgende gokken geld te krijgen? Als de meeste van uw antwoorden zijn "ja", denk opnieuw. Gokken is zeker gevangen u, fysiek, mentaal en emotioneel.
  • Voel je de drang om meer te besteden in uw volgende gokken stint? Dit kan worden veroorzaakt door uw recente gokken ervaringen. Als je hebt verloren een hoop geld, kan het nodig zijn de steeds terugkerende wens om weer te gokken, zodat je kunt krijgen alles terug. Of, als je hebt gewonnen ton contant geld in je verleden gokken periodes, kunt u zijn verbeelden hoeveel je nog kunt krijgen als je gewoon nog een keer proberen. Je gevoel is te vergelijken met iemand die wordt steeds verslaafd aan illegale drugs. U wilt meer te nemen, zodat u kunt uw gewenste hoog.
  • Hebt u niet meer op jezelf te stoppen van het gokken? Je hebt misschien geprobeerd om tegen jezelf meerdere keren dat je niet meer gaan om te gokken. Maar direct na veelbelovende jezelf dat, je uiteindelijk gokken. Uw drang om te stoppen van het gokken is letterlijk overweldigd door uw drang om opnieuw te gokken.
  • Ervaart u stemmingswisselingen na verteld te hebben jezelf te stoppen met gokken? Uw gokverslaving is zeker in de lift als je eenmaal meer onrustig nadat u verhinderd jezelf van gokken. Uw rusteloosheid wordt al snel verergerd door echt slecht humeur, prikkelbaarheid en onverklaarbare woede.
  • Lieg je over je gokken? Uw gokverslaving is al in het begin ervan, als je eenmaal hebt gevonden comfort in niet vertellen van uw familie en vrienden over uw gokactiviteiten.
  • Bent u gevangen in een vicieuze cirkel? Getting verslaafd aan gokken volgt een duidelijk patroon. Het begint met plezier. Vervolgens wordt de sensatie verhoogd wanneer je begint om geld te winnen. Je gaat over de kop wanneer je begint om geld te verliezen. Je wilt 'wraak te nemen. " U wilt "jagen uw verliezen." En daarna, zeg je tegen jezelf te stoppen. Maar, dat kan niet. Jij weer gokken, want je wilt herbeleven het plezier en de cyclus gaat verder.


Begrijp dat het gokken kan je verwoesten

Begrijp dat het gokken kan je verwoesten, uw familie en uw vrienden. Het kan je beroven een heleboel dingen van u-uw woning, uw carrière, uw huwelijk, en je toekomst. Dus, als u lijdt aan de symptomen, aarzel dan niet om professionele hulp te zoeken. U kunt altijd winnen over uw gokverslaving. Laat het niet ruïneren uw leven.