E2h

Hoe maak je een goede pilates machine te bepalen

Pilates is een oefenmethode dat het bewustzijn van de adem

Pilates is een oefenmethode dat het bewustzijn van de adem, de juiste uitlijning van de wervelkolom en de versterking van de diepe romp spieren betrokken zijn. De principes van deze oefening methode zijn concentratie, controle, een goede afstemming, centrering, precisie, ademhaling en vloeiende beweging. Om Pilates goed praktijk zijn verschillende Pilates machine of Pilates apparatuur keuzen die gemaakt kunnen worden.

Hoe maak je een goede pilates machine te bepalen. Krijg je een goede pilates mat.
Hoe maak je een goede pilates machine te bepalen. Krijg je een goede pilates mat.

Krijg je een goede pilates mat.
Er zijn ongeveer 34 Pilates oefeningen die worden gedaan op de vloer, zodat je een goede Pilates Mat is een must. Yoga Mats en Pilates Matten zijn vaak verwisseld omdat ze ongeveer even groot, maar Pilates Matten zijn steviger en bieden padding van de vloer. Voordat u de aanschaf van een Pilates mat, zorg ervoor dat het op zijn minst een halve centimeter dik, stevig en niet te zacht.

Krijg je een goede pilates magische cirkel.
De Pilates Magic Circle is een flexibele metalen of rubberen ring die twee gevoerde handvatten heeft. Zijn grootte is ongeveer 13 centimeter in diameter. Het helpt te bevorderen een goede lichamelijke plaatsing als gevolg van de milde tot weerstand die het biedt matig. Het wordt aanbevolen om een ​​metalen Pilates Magic Circle te krijgen, omdat ze veel duurzamer en langer duurt dan de rubberen. Ook krijg je een Pilates Magic Circle die pads heeft in zowel de binnen-als de buitenkant van de metalen ring, om meer veelzijdigheid te krijgen bij het uitvoeren van oefeningen. Kan een Pilates Magic Circle niet vinden bij uw plaatselijke sportzaak? Maak je geen zorgen, omdat het personeel kan gewoon verwijzen naar het gebruik van andere namen zoals macht ring / cirkel, fitness ring / cirkel, oefening ring / cirkel of sporten ring / cirkel.

Krijg je een goede pilates weerstand bands.
Voor een persoon die altijd op de gaan, de Pilates Resistance Bands is de meest draagbare oefening apparatuur die gebruikt kunnen worden. Het is ook bekend als oefening, stretch, flex of training bands. De lengte is een van de belangrijkste overwegingen bij het kopen van Pilates Banden, die ten minste 8 centimeter binnen uw lengte. Als u zich vooral richten op rekoefeningen, kiezen voor de latex banden, maar als je focus ligt op krachtoefeningen, krijgt de buis bands.

Pilates is een oefenmethode dat het bewustzijn van de adem. Krijg je een goede pilates magische cirkel.
Pilates is een oefenmethode dat het bewustzijn van de adem. Krijg je een goede pilates magische cirkel.

Krijg je een goede pilates reformer.
De meest voorkomende machine gebruikt in Pilates is de hervormer. Het beschikt over een verstelbare voetensteun, een leren riem systeem, een koets, een tandwiel-systeem en bronnen, een hoofdsteun en schouderblokken. De veren kleurcodering, afhankelijk van de hoeveelheid weerstand zal leveren. Verduidelijk met uw Pilates instructeur wat weerstand veren moet je met behulp van voor de aankoop van een Pilates hervormer voor uw huis. Het belangrijkste is ervoor te zorgen dat de lagers en de wielen van de hervormer niet beschadigd zijn.

Om de Pilates oefening methode te maximaliseren, moet u de beste apparatuur aan te schaffen in de markt. Neem geen genoegen met low-grade stuk van de apparatuur die maar een verspilling van investeringen en zal niet eens een leven lang mee.