E2h

Hoe maak je een gezichtsmassage om sinus congestie te verlichten geven

Sinus congestie doet zich voor wanneer slijm hoopt zich op en blokkeert de sinus passages. Infectie kan ook een oorzaak. Sinus passages zwellen wanneer besmet, waardoor slijm uit aftappen uit, zoals het normaal zou moeten. Geblokkeerde sinus passages leiden tot ongemak, hoofdpijn en pijn in het bijzonder in het gezicht en rond de oren. Het zou kunnen zijn chronisch die symptomen heeft die slechte adem, vermoeidheid, gezicht pijn, hoofdpijn en groen of geel slijm afscheiding die kan maanden duren op te nemen. Het kan ook acute veroorzaakt door bacteriën of virale infectie. Dit heeft dezelfde symptomen van chronische sinusitis, maar met de toevoeging van koorts.

Om de pijn en ongemak als gevolg van sinus congestie te verlichten, het uitvoeren van een massage gericht op de drukpunten op het gezicht in een zachte maar stevige beweging. Dit zal opwarmen en langzaam slijm naar beneden de sinus doorgang, dus, waardoor sinus druk te verlichten.

Hoe maak je een gezichtsmassage om sinus congestie te verlichten geven. Vind de drukpunten onder de wenkbrauw bot door cupping uw vingers en trek voorzichtig mee.
Hoe maak je een gezichtsmassage om sinus congestie te verlichten geven. Vind de drukpunten onder de wenkbrauw bot door cupping uw vingers en trek voorzichtig mee.

Hier is een eenvoudig systematisch proces over hoe je een gezichtsmassage te geven om te helpen pijn te verlichten en afvoer verstopt sinussen:

  1. Heeft de ontvanger van de massage gaan liggen op zijn rug met zijn hoofd een beetje omhoog op een kussen. Je mag hem hebben liggen op een massagetafel, een bed of zelfs op de grond, zolang de persoon kan liggen direct comfortabel.
  2. Giet een kleine hoeveelheid massage of baby-olie in uw handpalm en verdeel gelijkmatig over beide handpalmen en vingers. Als geen van deze twee beschikbaar is, kan lotion worden gebruikt.
  3. Het houden van uw vingers naar elkaar toe, wrijf in kleine cirkelvormige bewegingen van het midden naar de buitenkant van het voorhoofd, het verhogen van de druk bij elke pas die je maakt. Werk af met stevige ronde bewegingen op de tempels.
  4. Met behulp van uw wijsvingers, drukt u stevig op tussen de wenkbrauwen van de persoon en langzaam naar beneden dan naar de zijkanten van de neus naar de jukbeenderen. Cupping ze met al je vingers, maken kleine cirkels naar de kaaklijn.
  5. Stoppen en druk op elk van de drukpunten op de bovenste rand van de wenkbrauwen. Om te kunnen om ze te vinden, drukt u langs en de inkepingen voelen zich het bot met behulp van uw duimen.
  6. Vind de drukpunten onder de wenkbrauw bot door cupping uw vingers en trek voorzichtig mee. Druk stevig op de inkepingen in het bot. Focussen op deze drukpunten zal helpen verlichten hoofdpijn en ontlasten.

U kunt de massage ook beheren op jezelf, als u problemen ondervindt sinus congestie.

Hoe maak je een gezichtsmassage om sinus congestie te verlichten geven.
Hoe maak je een gezichtsmassage om sinus congestie te verlichten geven.

Een gezichtsmassage is een manier om sinus congestie te verhelpen, zonder het nemen van medicatie. Terwijl u kijkt, vergeet niet om voedselinname te kijken. Zorg ervoor dat u veel vitamine C. Het eten van gekruid voedsel innemen kan ook helpen als de pit van sommige kruiden kunnen helpen openen verstopte sinussen. Het inademen vocht of twee keer, een dag is een andere goede tip om congestie te verminderen. U kunt ervoor kiezen om gewoon stoom ademen een warme douche of je kan de stoom met sinus-clearing essentiële oliën te verbeteren. Ten slotte, het versterken van je immuunsysteem door te slapen en goed eten. Indien symptomen aanhouden, kunt u zien of raadpleeg een ervaren gezichtsmassage therapeut om het ongemak en spanning veroorzaakt door sinus congestie terug te dringen.