E2h

Hoe maak je een gewichtsverlies grafiek te creëren

Het is moeilijk om uw gewicht te beheersen als je niet kunt zien waar het naartoe gaat. Naast een reguliere regime, dieet, en discipline, is het van vitaal belang om een ​​register bijhouden van uw gewicht om te bepalen of u wel of niet enige vooruitgang boeken. Er zijn verschillende manieren om een ​​gewichtsverlies grafiek die u kunt gebruiken om visueel te controleren uw gewicht te creëren.

  1. Gebruik Excel spreadsheet om uw grafiek te maken. Een eenvoudige grafiek met daarin de datum en het gewicht in kilo's of kilogram is makkelijk te doen met behulp van Microsoft Excel. Open een nieuw werkblad en op kolom A van de eerste rij, type in 'datum.' Op kolom B van dezelfde rij, type in gewicht in kilo's of kilogram. Of u nu uw gewichtsverlies vooruitgang op een dagelijkse of wekelijkse basis, toetst u de datum op de overeenkomstige horizontale rij in kolom A te controleren, en schrijf uw gewicht, naast de datum van kolom B. Plaats de cursor op de doos met 'date' het woord in, klik om te markeer vervolgens de muis te slepen naar de rest van de schriftelijke gegevens te markeren. Klik op de werkbalk op de top van de pagina te vinden 'Invoegen' en zoek naar 'Grafiek'. Verschillende soorten van de kaart zal verschijnen onder kolom, cirkel-, staaf, donut, radar, lijn, en ga zo maar door. Klik op 'Line' en kies lijn met markeringen en klik op 'ok'. Het programma zal een grafiek laad dan op basis van de gegevens die u verstrekt. Sla uw werk op elke keer dat u nieuwe gegevens toevoegen. U kunt dit doen vrijwel hetzelfde met Microsoft Word zoals u zult vinden wanneer u klikt op 'Invoegen' en 'Grafiek' in Word-document, een Excel-spreadsheet wordt automatisch geopend.
  2. Download gratis gewichtsverlies grafiek of log van het internet. Veel sites bieden eenvoudige spreadsheet gewichtsverlies tracker die u kunt aanpassen en afdrukken. Beschouw het controleren van het ideale gewicht grafiek en BMI grafiek die ook direct beschikbaar op het internet. De grafieken kan u helpen controleren niet alleen uw gewicht, maar uw oefening tijd, calorieën en andere metingen die u wilt opnemen.
  3. Schrijf je in bij een online gewicht tracker. Er zijn nu veel sites die u online via het opnemen van alle aspecten van uw gewichtsverlies programma. Een paar voorbeelden zijn koelkast grafiek en optimale lichaamsgewicht . De voormalige kunt u bijhouden van uw gewichtsverlies vooruitgang met behulp van een eenvoudige web interface. Het heeft vele andere functies, waaronder maar niet beperkt tot BMI en BMR berekenen, het delen van uw vorderingen met familie, vrienden en andere leden online, en toepassingen die u kunt gebruiken voor uw gadgets en social networking sites. De dienst is gratis en biedt een beetje meer plezier als je kunt uitdagingen te maken en te tonen aan uw contacten online of u bent geen vooruitgang boekt. Het laatste voorbeeld geeft vitale voeding statistieken dat gewicht beweging grafiek, body meting grafiek, gewichtsverlies, verwacht streefgewicht datum, lichaamssamenstelling en meting analyse, totale energiebehoefte, en metabole indicatoren onder anderen op te nemen.

Hoe maak je een gewichtsverlies grafiek te creëren. Gebruik excel spreadsheet om uw grafiek te maken.
Hoe maak je een gewichtsverlies grafiek te creëren. Gebruik excel spreadsheet om uw grafiek te maken.

Met een gewichtsverlies grafiek krijg je meer gemotiveerd om te werken aan het bijschaven van je gewicht en of het programma van het gewichtsverlies u zich in voor u geschikt is te analyseren.