E2h

Hoe maak je een fitness - verslag te schrijven

In zo veel als fysieke conditie is enorm belangrijk als je in de marine, zou belangrijker zijn: ervoor zorgen dat u in de stand geplaatst beste voor jou bedoeld. Optimaal gebruik maken van mogelijkheden van elke persoon tot zijn recht is een essentieel onderdeel van wat maakt de marine werk zo efficiënt en soepel als het doet. En dit is met succes in stand gehouden door de indiening van wat bekend staat als de marine Fitrep of Chief Evaluatie. Een marine Fitrep in de meeste opzichten is een jaarlijkse evaluatie van de eigen prestaties en vaardigheden, en het wordt gebruikt door de marine om te overwegen al dan niet een specifieke ambtenaar nog steeds goed zijn bestaande rang en positie past.

  • Proberen om een ​​persoon prestaties voor een heel jaar in een paar regels condenseren is niet gemakkelijk, zeker als je wilt zo beknopt en eerlijk mogelijk te zijn in uw beoordeling van prestaties van de andere persoon en de algemene prestaties. Dit betekent dat als gevolg van de andere persoon houding ten opzichte van het werken met anderen, omgaan met leiding en kritiek, loyaliteit, integriteit en karakter.
  • Begin met uw ontwerp. Zoek tijd om te gaan zitten en met een vel papier en een pen in de hand, schrijf je Ratee de naam en huidige rang, dan is de lijst naar beneden alle opmerkelijke dingen die zich hebben voorgedaan en werden uitgevoerd gedurende het jaar. Denk aan de prijzen die de snelheid heeft ontvangen, de prestaties die werden zowel op professioneel als educatief volbracht, en te overwegen of het tarief betrokken was bij een gemeenschap of direct bevolen anderen. Lijst alles op zonder me af of ze significant zijn of verwacht. Het idee is om je geest vernieuwen van de prestaties van de Ratee's.
  • Eenmaal gedaan, nu een lijst van wat je weet van de prestaties van de Ratee's op basis van feedback die je hebt en ontvangen van anderen. Wist anderen klagen dat de Ratee was moeilijk om mee te werken? Was er ooit een terugkoppeling van de Ratee zijn van twijfelachtige karakter? Is de Ratee bekend om een ​​bepaalde negatieve eigenschappen of praktijken? Nogmaals, niet te veel focussen op hoe bekend of de ernst van de feedback kan zijn geweest. Blijf bij verfrissend wat er gezegd werd van zijn karakter, het vermogen om te functioneren in een team, en zijn vastberadenheid in commandant van een groep.
  • Nu, het wat naar beneden om de sleutel inzendingen. Wat je wilt om te eindigen met een rapport dat bij voorkeur rond de zeventien bullet point entries lang. Kijk of soortgelijke items in uw brainstorm kan worden samengevat in een enkel item. De eerste vermelding moet altijd een inleiding, dat spreekt van de prestaties van de Ratee en algemene karakter. Het tweede punt moet dan sprake van aspecten die niet zijn gemakkelijk opgemerkt. Maak vervolgens een lijst met de prestaties van de rente heeft gemaakt, het houden van dingen beknopt door te focussen op wat er is gebeurd en wat de positieve impact van de actie bereikt. Het eerste woord van elke kogel moet beginnen met een werkwoord, het rapport geven een meer actieve uitstraling. Indien mogelijk specifiek te zijn wanneer dat nodig is, met behulp van percentages of cijfers om te helpen de prestatie te kwantificeren.
  • Vergeet niet om ze te bestellen via belang. Dit is de marine, dus houd er rekening mee dat sommige items zoals verwacht zijn belangrijker dan anderen. Duty-gerelateerde prestaties en plichten komt primair. Leiderschap en de mogelijkheid om je kennis te delen als een mentor volgt dan. Tertiaire is elke zelfverbetering of stages die het tarief is bezig inch Gemeenschap diensten in verband zou moeten zijn van de laatste op de lijst.


Tot slot eindigen met uw aanbeveling

Hoe maak je een fitness - verslag te schrijven. Nu, het wat naar beneden om de sleutel inzendingen.
Hoe maak je een fitness - verslag te schrijven. Nu, het wat naar beneden om de sleutel inzendingen.

Tot slot eindigen met uw aanbeveling. Op het einde van uw rapport, som van uw evaluatie van het tarief, of het nu een positieve of negatieve laatste woord. Als het positief is, weet nog wel te vermelden wat promotie je voelt geschikt is. Houd altijd het beknopt zonder in te boeten nauwkeurigheid voor snelheid. Immers, dat is iemand anders de toekomst in uw handen.