E2h

Hoe maak je een fitness - schijf te gebruiken

Je bent te werken voor een paar maanden en je waarschijnlijk vervelen met uw aerobics routine al. Studies tonen aan dat het doen van een verscheidenheid aan oefeningen meer calorieën verbrandt dan het doen van dezelfde oefeningen elke dag. Voor dit doel, kunt u proberen fitness schijven.

Fitness schijven worden geplaatst op beide voeten en zijn te gebruiken om bewegingen zoals skeeleren en schaatsen repliceren. Ze afkomstig zijn in hard plastic schijven die kunnen worden gebruikt op tapijt of nylon bedekt schijven die kunnen worden gebruikt houten vloeren. Zweefvliegen fitnesslessen worden steeds populairder met fitnesslessen in het hele land. Gliding oefeningen met fitness schijven te verbeteren cardiovasculaire uithoudingsvermogen en helpt bij het versterken en uitbreiden van je spieren voor een slanker lichaam.

Hoe maak je een fitness - schijf te gebruiken. Side glijden met reverse lunge.
Hoe maak je een fitness - schijf te gebruiken. Side glijden met reverse lunge.

De oefeningen beschikbaar doelgroep het onderlichaam: Restjes, hamstrings, quadriceps, binnenkant van de dijen en het bovenlichaam: biceps en triceps. U kunt ook gewichten in je oefeningen.

  • Side glijden met reverse lunge. Zet beide voeten op het midden van de schijven en de positie van uw knieën op de vloer. Glide aan de kant duw een been terug op de achterzijde lounge positie. Trek vervolgens binnen Side glijden aan de andere kant en duw het andere been terug op de achterzijde lounge positie. Trek vervolgens binnen kun je deze serie van bewegingen te doen op een sneller tempo. Gebruik je armen om je bewegingen kant balans naar de andere kant. Doe herhalingen.
  • Buiging lunge. Begin met een kant longe op een voet, die zich uitstrekt een beetje schuin dan is het kruis achter je andere voet dan terug glijden naar de zijkant lunge positie toen en breng de voeten. Doe hetzelfde met de andere voet. Begin met je handen op je dijen voor ondersteuning dan, als je over je voet naar de andere, naar voren je arm als tegenwicht voor de beweging dan aan de kant te bereiken in de terugkeer naar de zijkant longe dan terug naar de beginpositie. Altijd buigen steunpoot bij overschrijding een voet aan de achterkant van de andere.
  • Zweefvliegen push-ups. Zijwaarts zitten. Leg je handen op het midden van de fitness-schijven, schouders naar achteren en uit, zodat je handen te scheiden. Druk vervolgens door de zweefvliegtuigen als je vermannen. De actie moet komen van de borstvinnen of borstspieren. U kunt glijden en druk op verschillende hoeken om spiergroep anders richten. Voor sterke mensen, kunt u dit doen van uw knieën of op de volledige push-up positie. Herhalen.
  • Ab gevoelig arm flex. Ga op je knieën en gezicht naar beneden. Plaats uw handen op het midden van de schijven en houd je buikspieren strak. Steek een arm uit en trek inch houd je heupen op een hoek van 90 graden. Doe hetzelfde op je andere arm. Om naar het volgende niveau, zoals u duwt de uitbreiding van uw heupen. Voer de oefening verder door gelijktijdig te drukken beide armen uit en langzaam je lichaam naar beneden, omcirkelen je armen om en kom dan in een push-up positie. Adem in adem uit, duwen en trekken rond het houden van uw buikspieren strak.

Dit zijn slechts enkele van de oefeningen die je kunt doen met behulp van uw fitness-discs. Het gaat om verschillende bewegingen tot cardiovasculaire gezondheid te bevorderen en geven u mager spieren in plaats van het hebben van omvangrijke spieren. Geef deze oefeningen een keer te proberen om uw training variëren.