E2h

Hoe maak je een fitness - regime te starten

Het hebben van een persoonlijke fitness-regime is de sleutel tot een gezonde, actieve levensstijl. Uw fitness-regime moet gebaseerd zijn op uw doelen en geschikt zijn voor uw lichamelijke conditie. Lees verder om erachter te komen hoe je een fitness-regime te starten.

 • Voordat er iets anders, moet u een doel voor ogen te hebben. Het kan alles zijn van het gewichtsverlies om spieren te krijgen te zijn. Wat het ook is, zorg ervoor dat je doel duidelijk is voordat u begint. Anders verliest u uw motivatie om uw fitness-regime te behouden.
 • Vraag het advies en de mening van een professionele fitness trainer. Tenzij u een professionele hebt, dan kun je er niet zeker van dat je de juiste fitness-programma voor jezelf te creëren. Een professionele fitness trainer zal helpen bij het identificeren belangrijke factoren zoals uw body mass index, evenals controleren of u lichamelijk fit te inspannende oefeningen ondergaan. Een fitness-professional kan u ook advies over zaken met betrekking tot uw medische conditie of blessures in het verleden en kan suggesties doen over welke oefeningen te doen. Hij kan zelfs helpen bij het ontwerpen van een dieet om uw persoonlijke fitness-regime aan te vullen.
 • Als je niet kan veroorloven de diensten van een professionele fitness trainer, kunt u gemakkelijk zoeken naar informatie online.
 • Raadpleeg een arts voordat u begint met een fitness-regime, zodat hij kan geven u medisch advies over hoe je een eerdere blessures of ziektes te behandelen.
 • Maak een basis dieet plan. Het maakt niet uit hoe intensief uw fitness-regime is, het is allemaal voor niets als je niet een aanvulling op uw oefening met dieet en levensstijl veranderingen. Er zijn vele soorten diëten die u kunt volgen, en welk dieet je kiest is geheel aan u. Echter, het is belangrijk vast te houden aan een paar basics.
 1. Drink acht tot tien glazen water per dag.
 2. Drink water voor elke maaltijd om je een voller gevoel, zodat je vermijd het eten van te veel.
 3. Eet wanneer je honger hebt. Niet verhongeren jezelf, je lichaam zal energie nodig hebt van eten als je wilt uw fitness-regime met succes te voltooien.
 4. Zorg voor een evenwichtige voeding.
 • Ontwikkel warming-up oefeningen. Voordat u begint met uw fitness-regime, moet je om erachter te komen een reeks van warming-up en rekoefeningen voor meer flexibiliteit. Dit zal helpen minimaliseren blessures als je door uw regime. Wijd ten minste tien tot vijftien minuten van uw tijd doen stretching oefeningen voordat u naar uw regime. Zorg ervoor dat elke spier van je nek tot je tenen is gewekt door de warming-up.
 • Doe cardio. Het ontwikkelen van uithoudingsvermogen is een integraal onderdeel aan een fitness-regime. Wijd 30 minuten cardiovasculaire oefeningen zoals joggen, hardlopen, fietsen, of het spelen van games zoals basketbal.
 • Doe krachtoefeningen. Deze betreffen voornamelijk gewichtheffen en zal toegang tot de fitnessruimte apparatuur nodig. Als je niet kan veroorloven een lidmaatschap van de sportschool, kunt u kopen gewichten op te tillen thuis.
 • Monitor uw vooruitgang. Wetende dat u dichter bij uw doel elke dag geeft je de motivatie om te blijven up the good work.
 • Zorg voor voldoende slaap en rust. Uw lichaam heeft tijd nodig om te genezen en uit het werk te herstellen dat je zet het door.