E2h

Hoe maak je een eenvoudige wandeling routine voor lichaamsbeweging te ontwikkelen

Wat kost niets en kan u helpen langer te leven

Wat kost niets en kan u helpen langer te leven? Het antwoord op deze eenvoudige vraag loopt. Meer dan 60% van de mensen in de VS alleen al worden geacht met obesitas of overgewicht. Gestaag dat aantal neemt toe, die ook een wissel trekken op de medische industrie niet om mensen zakken noemen. Overgewicht om welke reden kan duur zijn. Kleren zijn moeilijk te vinden en nog veel meer kosten. Een ander deel van obesitas is het ostracisme men tegenkomt van degenen die van de "normale" gewicht.

Afvallen kan een zware taak zijn om te ondernemen

Afvallen kan een zware taak uit te voeren zijn. Niet alleen heb je te leven veranderen beslissingen te nemen, maar je moet een oplossing die u helpt te verliezen en houden het gewicht af te zoeken. We weten allemaal dat een lagere calorie-inname plus hogere activiteit kan gewicht te verlagen. Dus hoe gaat men beginnen met deze nieuwe manier van leven? De eenvoudigste en makkelijkste manier is om te beginnen met oefenen.

Hoe maak je een eenvoudige wandeling routine voor lichaamsbeweging te ontwikkelen. Wat kost niets en kan u helpen langer te leven.
Hoe maak je een eenvoudige wandeling routine voor lichaamsbeweging te ontwikkelen. Wat kost niets en kan u helpen langer te leven.

Het ontwikkelen van een eenvoudige wandeling regime begint u op uw weg naar een gezonder, langer leven. De voordelen voor de gezondheid van het lopen komen in de vorm van een lagere bloeddruk, een vermindering van het risico op diabetes, beroerte en vele andere ziekten plus je krijgt om wat kilo's te laten vallen. De geest zal ook profiteren van de voordelen, want het verhoogt energie die depressie vermindert.

Afgezien van de gezondheidsproblemen lopen kan je een paar vrienden. Met behulp van wandelen aan een sociaal netwerk op te bouwen kan je een reden om op te staan ​​en een lange wandeling met een vriend, terwijl de bespreking van de dag beproevingen. Het bereiken van een ritmische tempo ontspant de zintuigen en zorgt voor een meditatieve rust. Wandelen met een partner, partner, man of vrouw kan versterken obligaties als een uitzicht op de wereld met ongestoord ogen.

Gewichtstoename kan ook een slaapgebrek dat vergroot stress. Een krachtige wandelen routine zal helpen het lichaam te ontspannen en zorgen voor een goede nachtrust en niet te vergeten toning het lichaam. Om te beginnen moet u altijd uw spieren te strekken en vergeet niet om klein te beginnen, zodat er geen meer dan oefenen je lichaam. De eerste dag na een goed stuk gaan lopen langs een veilige en bekende route.

Voor degenen die 100 pond

Afvallen kan een zware taak zijn om te ondernemen. Voor degenen die 100 pond.
Afvallen kan een zware taak zijn om te ondernemen. Voor degenen die 100 pond.

Voor degenen die zijn 100 lbs. meer dan het gewicht op een korte afstand doel, zoals een keer rond het huis of aan het einde van het blok en terug. Het zal niet goed voelen op het eerste, maar als je blijft met het u zult merken dat het wordt makkelijker hoe meer je het doet. Als het te gemakkelijk om te lopen zo ver, dan is het tijd om over te stappen op de uitdaging aan en loop verder of houd dezelfde afstand, maar sneller lopen.

Maak niet de fout om jezelf te vertellen dat je gaat naar "deze ver" of "om de winkel op de hoek 'lopen, omdat je lichaam misschien nog niet klaar en dan stel jezelf voor mislukking. Luister naar je lichaam en het zal u vertellen hoe ver en hoe snel je moet lopen. Een laatste ding dat je moet doen is te besteden wat extra geld en koop jezelf een paar grote wandelschoenen. Dit is een aankoop die een lange weg gaat net als jij zal uiteindelijk.